FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Australien, Oceanien

Rejser til Australien


Australien er verdens mindste kontinent og samtidig verdens 6. største land. Den første udfordring, når man planlægger en rejse til Australien, er derfor at vælge!

Se vores forslag til individuelle rejser i Australien eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Sydney
Sydney er et "must" på en Australien rejse. Det er muligvis verdens smukkest beliggende by. Den store naturlige havn er det naturlige omdrejningspunkt for mange af aktiviteterne i byen. Her ligger Utzons berømte Operahus side om side med museer, hoteller, caféer og restauranter.

Den australske østkyst
Den australske østkyst et lig med sol, sand og vand. Hele kysten er mere end 3000 km lang, og overalt ligger der hyggelige feriebyer, øde strande med perfekte surfbølger og masser af seværdigheder undervejs.

I det tropiske nord er Cairns det populære udgangspunkt for ture til Great Barrier Reef. Her er ture for alle! Lige fra dagsture hvor man end ikke får våde fødder til 5 dages intensive dykkerkurser. Vil man virkelig opleve Great Barrier Reef, kan vi på det varmeste anbefale et mini krydstogt. Det giver langt den bedste oplevelse af dette fantastiske økosystem.

Adelaide, Melbourne og Great Ocean Road
Melbourne er en pragtfuld storby. Livet nydes omkring Yarra-floden og god mad og vin er i højsæde. Melbourne er også udgangspunkt for køreture langs den smukke kyststrækning, Great Ocean Road. Her finder man hyggelige små ferie- og fiskerbyer. Great Ocean Road ender i Adelaide. Herfra kan man tage til de pragtfulde vinområder omkring Barossa Valley, Clare Valley eller McLaren Vale.

Mad og vin
For mad- og vin-elskere er Australien det perfekte rejsemål. Barossa Valley i South Australia er det mest kendte australske vinområde skarpt forfulgt at Margaret River fra Western Australia. Men faktisk er der over 60 forskellige vinregioner i Australien - heraf mange, som vi aldrig har hørt om i Danmark. Det australske køkken er influeret af de mange immigranter, der i generationer har beboet landet - blandet med en god gang fusion. Læg dertil at råvarerne er friske, og man har alle ingredienserne til lækre madoplevelser.

Den australske outback
Det meste af Australien er øde og består af tørre, røde strækninger, hvor éns blik kun forstyrres af små buske og sten - og måske en flok kameler. Der lever faktisk så mange kameler i den australske outback, at de eksporteres til Mellemøsten! I midten af det hele ligger Alice Springs, der er er udgangspunkt for ture til Uluru-Kata Tjuta National Park. En Australien rejse er efter vores mening ikke fuldendt uden en tur i outbacken. Tag evt. toget tværs gennem landet og fornem, hvor store afstandene er.

Western Australia
Togrejsen kan f.eks. begynde i Perth i Western Australia. Western Australia er den største delstat og består primært af outback. Syd for Perth er klimaet dog tempereret og her er smukke kyststrækninger med høje træer. Nordfor venter øde strækninger med afsidesliggende og afsindigt smukke nationalparker. Langt mod nord ligger The Kimberleys, hvor naturoplevelserne er ganske ubeskrivelige.

Australiens dyreliv
Pungdyr og kloakdyr. Det australske dyreliv er helt unikt, og der er rige muligheder for at komme tæt på den i Australiens mere end 500 nationalparker.

Kangaroo Island i det sydlige Australien er et af de bedste steder at opleve kænguruer og koalaer men også Tasmanien byder på gode muligheder for dyreoplevelser. Og det er naturligvis kun på Tasmanien, man finder den tasmanske djævel. Naturen på Tasmanien er iøvrigt ganske anderledes end resten af Australien og minder på mange måder egentlig mere om New Zealand.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}