FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Mexico, Mellemamerika

Rejser til Mexico


På en rejse til Mexico kan man opleve det hele, og man får aldrig rigtigt nok af landet. I dette mægtige, gamle, kontrasternes rige finder du alt lige fra store bjerge til aktive vulkaner, betagende ørkenområder, smukke sandstrande og frodig jungle med de utroligste bygningsværker fra nogle af de største latinamerikanske kulturer som mayaerne og aztekerne. Læg dertil en vidunderlig befolkning, der byder velkommen med åbne arme og ægte livsglæde under de bredskyggede sombreros. Glem heller ikke de gode veje, den velorganiserede turismesektor, de store luksusresorts i skøn forening med gamle haciendaer og de indbydende hængekøjer på stranden. Alt i alt indeholder en Mexico rejse alle ingredienserne til den perfekte drømmeferie!

Se vores forslag til individuelle rejser i Mexico eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Indianere, strande og mayaer
Blandt de største seværdigheder er Chiapas i syd med den levende mayakultur, bjergene, junglen og pyramiderne. Mod nord ligger Barranca del Cobre – kobberbjergene med de fantastiske kløfter, hvor Tarahumara-indianerne lever - som er cirka fire gange større end Grand Canyon.

Man finder de uendelige palmestrande langs Stillehavet eller den caribiske kyst ved for eksempel Puerto Escondido eller Cancun. Her kan man slappe af ved det azurblå hav i små, hyggelige hoteller på stranden eller store, luksuriøse resorts.

På den kulturelle side overgår Mexico de fleste steder med deres fantastiske pyramider og arkæologiske områder ved Teotihuacán, Palenque og Chichén-Itza. Man bør heller ikke glemme de smukke byer fra kolonitiden; Oaxaca, Merida og mange flere.

Tag børnene med
En rejse til Mexico byder på oplevelser for hele familien. Her er en perfekt blanding af mystiske ruiner i junglen og indianske markeder. Og så er her massevis af gode strande med dejlige hoteller, hvor alle kan slappe af efter de eksotiske opleveler. Se for eksempel vores forslag til familierejser i Mexico. Vi har forskellige gode bud på rejser til Mexico med børn - uanset om man ønsker en rundrejse med masser oplevelser, et resort med all-inclusive eller egen villa og bil ved den caribiske kyst.

Mexico for førstegangsrejsende
Mexico er et stort land med en fantastisk historie på baggrund af store civilisationer som for eksempel mayaerne og aztekerne. Idag er der en befolkning på omkring 110 millioner indbyggere, en stor del af blandet blod, men også rene efterkommere af de indianske kulturer. Landet står overfor store politiske udfordringer som mange andre af naboerne i Latinamerika, men som turist mærker man oftest et land, der har en god infrastruktur og fungerer rigtig fint. Et oplagt land for førstegangsrejsende i denne del af verden og et sted, de fleste vender tilbage til igen og igen.

Så uanset om man er til Tequila, Tacos og andre lækkerier fra det uovertrufne mexicanske køkken, solskin, strand eller Mayakultur – så kan man finde det hele i dette magiske land: Mexico - landet, der har det hele!

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}