FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Seychellerne, Indiske Ocean

Rejser til SeychellerneSom smaragdgrønne juveler ligger 115 paradisiske øer, omgivet af koralrev og turkisblåt vand, spredt ud over et areal på 1.400.000 km2 i Det Indiske Ocean. Dette fascinerende ørige hedder Seychellerne. Alene navnet smager eksotisk og er for mange ensbetydende med kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, tropefisk i alle farver og afskygninger, luksuriøse hoteller og små hyggelig bungalows - drømmen om »Bountyland«. Og en Seychellerne rejse lever op til forventningerne - og vil sikkert også overraske de fleste med et par andre oplevelser. Det er ikke uden grund, at disse smukke øer er blevet et yndet feriemål for folk fra hele verden - og de vender tilbage år efter år for at nyde solen og strandene, den smukke og frodige natur, det delikate kreolske køkken og den smilende og gæstfrie befolkning.

I en verden hvor dagligdagen bliver mere og mere stresset, og forureningen rykker tættere og tættere på, er Seychellerne en sand oase af nydelse for sjæl og krop - as pure as It gets.

Se vores forslag til badeferie på Seychellerne eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Næsten halvdelen af Seychellernes landmasse, som kun udgør 455 km2, er udlagt til naturreservater og næsten ligeså meget til marineparker. Der bliver gjort et stort stykke arbejde for at begrænse og kontrollere udviklingen i turismen, så den på intet tidspunkt kommer i konflikt med den sårbare natur og de unikke økosystemer. Netop derfor kan Seychellerne byde sine gæster på krystalklart vand, uberørte skove, farverige koralrev, eksotiske øer med eksklusive resorts og smukke afsidesliggende strande

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}