FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Vietnam, Asien

Rejser til Vietnam


Vietnam er alt, hvad man forventer sig af Østen - og mere til. I hele landets længde breder der sig et patchwork af grønne rismarker. Her er uspolerede strande, himmelstræbende bjerge, smukke vandfald og overvældende bjerglandskabe med stammeminoriteter. Uanset hvor man bevæger sig hen, er cyklen og knallerten de mest benyttede transportmidler. Piger cykler yndefuldt i deres traditionelle dragter, ao dai'en, med kegleformede hatte og lange handsker, imens Honda'erne suser forbi i høj fart. Sjældent oplever man sådan et venligt og smilende folkefærd. Deres motto er: selv om du ikke har succes, er der ingen grund til ikke at være glad.

Se vores forslag til individuelle rejser i Vietnam eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Hanoi
Hanoi er Vietnams hovedstad og er en pragfuld by beliggende i den nordige del af landet. Byen er rig på historie og er meget charmerende med en blanding af fransk kolonitidshistorie og asiatiske traditioner. Her er brede boulevarder, hvor der til tider hersker kaos med de - efter sigende - godt 3 millioner scooter, der er i byen og masser af interessante seværdigheder og museer.

Ha Long Bay
Nord for Hanoi lokker Ha Long Bugten med sit jadegrønne hav. Her rejser kalkstensformationerne sig brat op af vandet og danner en skærrende kontrast til det smukke, grønne vand. En del af de mere end 3000 øer rummer flotte drypstenshuler med dertilhørende myter og sagn. Den bedste måde at opleve Ha Long Bay er en sejltur, hvor man overnatter på båden.

Sa Pa
Helt mod nord - tæt på grænsen til Kina - ligger Sapa. Området omkring Sapa er hjemsted for lang række etniske minoriteter, og det er også her, man finder Vietnams højeste bjerg. Flotte, grønne risterrasser ligger spredt ud over bjergsiden og hele egnen indbyder til vandreture i de smukke landskaber mellem etniske minoriteter ikældt de mest farvestrålende klædedragter.

Hué
Hué er Vietnams tidligere hovedstad og har vræet hjemby for hele 13 kejsere. Hué er en sandt skatkammer for dem, som er historieinteresserede! Her er citadeller, kejsergrave og pagoder, som rummer mange hundrede års drabelig, fascinerende og betagende historie. Sejl på Parfumefloden og tag på cykeltur i den tildigere kejserby.

Hoi An
Når man går rundt i Hoi An føles det lidt, som at gå rundt i et postkort. Byen er egentlig relativ stor, men selve bykernen er så charmerende, at det føles som om, man er i verdens mindste og hyggeligste landsby. Når solen går ned, oplyses gaderne af farverige lanterne, hvilket bestemt ikke mindsker den hyggelige stemning.

Ho Chi Minh
Selvom Ho Chi Minh er Vietnams største by, er den ikke hovedstad. Taler man med den ældre generation i Vietnam, vil mange af dem af gammel vane stadig kalde Ho Chi Minh for Saigon, selvom byen officielt skiftede navn i 1976. Byen har en del historiske bygninger og alt, hvad en storby ellers byder på. Og så er den et fremragende undgangspunkt for besøg i Mekong Deltaet.

Mekong Deltaet
Mekong Deltaet er Vietnams spisekammer. Her er floder, kanaler og bifloder, som alle bidrager til den enorme ris- og grønstsag- og frugt produktion. En bådtur på Mekong er et must, når man er i Vietnam. Vi kan varmt anbefale, at man overnatter i Mekong - enten på en båd eller måske på et homestay.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}