FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Kenya , Afrika

Rejser til Kenya


For mange er Kenya indbegrebet af Afrika. Alene navnet smager af safari, Karen Blixen og højthoppende Masai'er. Lige siden de første europæere satte fod i Kenya, har landet være blandt verdens topdestinationer, når safari har stået på rejseplanen. Karen Blixen forelskede sig i Kenya, dyrelivet og folket, og Kenya har fortryllet tusinder siden da - og mange vender tilbage gang på gang.

Se vores forslag til individuelle rejser i Kenya eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udover en af verdens bedst kendte nationalparker, Masai Mara, byder Kenya på et væld af andre spændende parker og reservater med oplevelser nok til mange dage. Og trænger man til afslapning efter en uges tid i den afrikanske bush kan man dase ved Kenyas kyst, opleve historiske Zanzibar eller nyde det tropiske paradis, Seychellerne.

Kenyas nationalparker
Udover en af verdens bedst kendte nationalparker, Masai Mara, byder landet på et væld af andre spændende parker og reservater med oplevelser nok til mange dage. Dyrelivet er helt fantastisk, og man kan opleve alt lige fra desmerdyr og bavianer over krokodiller til "The Big Five" (løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant). Hertil kommer et væld af fugle og selvfølgelig den enestående afrikanske bush. Hver nationalpark har deres egen charme og attraktioner, så det anbefales at besøge mindst et par stykker - og gerne flere, hvis man har tiden. Vil man prøve at fange det berømte billede af elefanter, som vandrer over sletten med Kilimanjaro i baggrunden, er det Amboseli National Park, man skal tage til.

Kenyas kyst
Kenyas hvide, palmeklædte sandstrande og fantastiske koralrev tiltrækker mange turister, der kommer for at slappe af efter en indholdsrig safari. Kysten mod Det Indiske Ocean strækker sig over flere hundrede kilometer, og byder på både romantiske "hyde aways" og livlige feriebyer.

Nairobi og omegn
Området omkring Kenyas hovedstad Nairobi, ligger 1530 - 1760 m over havets overflade. Udover den pulserende storby med egen nationalpark, kan man besøge én af Kenyas største attraktioner - Karen Blixens Farm - og opleve giraffer på nært hold.

Fantastiske oplevelser venter i Kenya - hvad enten man har tre dage eller tre uger. KARIBU!

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}