Loading…

EcoCamp Patagonia - Aktivt Program

Beliggende i hjertet af Torres del Paine nationalpark består den bæredygtige lodge af iglo- og kuppel-formede bungalows for at minimere indvirkningen på miljøet og samtidig nyde de naturlige omgivelser.

Der er tre forskelige bungalows i EcoCamp


Standard bungalows:
De hyggelige standard bungalows er 10m2 med 4 meter i diameter med trægulv og lidt over 2 meter på midten, hvormed to personer kan sove og stå oprejst. De er udstyret med senge, fleece lagner, vattæpper, tæpper samt udsmykket med organisk materiale. Der er panoramisk vindue og den hvide kanvas dug gør at der er lyst inden døre. I toppen er der vinduer til at observere stjernerne. Der er fælles badeværelser til henholdsvis kvinder og mænd.

Superior bungalows:
De 23m2 bungalows har alt hvad gæsten behøver inklusiv privat badeværelse og propan varmesystem. Der er mulighed for to enkeltsenge eller en queen size seng og udsmykningen består af naturlige fibre samt elementer fra den lokale kultur. Bungalowen har sol paneler men ingen stikkontakter.

Suite bungalows:
De 28m2 bungalows har alt hvad gæsten behøver inklusiv privat badeværelse. Stedet opvarmes af en miljøvenlig brændeovn. Der er mulighed for to enkeltsenge eller en king size seng og udsmykningen består af naturlige fibre samt elementer fra den lokale kultur. Bungalowen har sol paneler men ingen stikkontakter. Der er desuden en terrasse til bungalowen, hvor man kan nyde omgivelserne.

Dagsprogram:


Dag 1:
Afgang om morgenen fra Punta Arenas og frem til EcoCamp beliggende i Torres del Paine nationalpark. Der køres i minivans med plads til mellem 8 og 14 personer. Undervejs gøres der stop i Puerto Natales, en lille men livlig by ved bredden til Seno Ultima Esperanza. Her er det muligt at opbevare bagagen på kontoret og gå rundt i byen samt spise en solid frokost. Næste stop er ved Milodon hulen, en stor præhistorisk hule hvor resterne af et kæmpe dovendyr blev fundet i 1890’erne. Dagen er inklusiv frokost og aftensmad.

Dag 2 - 3: Udflugt afhængig af ugedagen.

Mandag & Torsdag: Trek Towers Base, Hosteria Las Torres, Ascencio Valley, Torres del Paine sight
Der vandres fra EcoCamp til Hosteía Las Torres, hvorfra stien fører op af bjerget til Ascencio-dalen. Undervejs på den sceneriske sti passeres bjerge, bøgeskove og mindre floder. Det er ikke en hård vandretur, men det er godt at have lidt kræfter tilbage til den sidste udfordring: den geologiske moræne. Kampestenene er den sidste vagt inden Torres del Paine strækker sig ud foran én med gletsjeren for foden. Det er et af de smukkeste syn i Patagonien! Morænen er meget stejl og et roligt tempo anbefales. Torres del Paine består af tre gigantiske granit monolitter, formet af gletsjer-is. Her spises der frokost. Der returneres til Ascencio-dalen og dernæst EcoCamp'en.

Tirsdag & Fredag: Drive & Walk Western Lakes, Hike Pingo Trail, Lake Pehoe, Salto Grande, Lake Nordenskjold, Lake Grey, Magellan forest, Grey Beach
I kører tværs igennem nationalparken med udsigt til Paine grande og dets snedækkede toppe samt Los Cuernos – de berømte bjerge med sorte granit spir. Der vandres langs Pehoe-søens bred og Salto Grande-vandfaldet besøges, som transporterer vandet fra Nordenskjold-søen over i Pehoe-søen. Turen fortsætter over Nordenskjold-stien indtil udsigtspunktet nås. Tilbage ved Pehoe-søen køres der til bredden af gletsjer-søen Grey., hvorfra Pingo-stien nås. Denne smukke sti fører gennem den eventyrlige Magellan-skov. Længere fremme vil sten-formationer i bjergene kombineret med de stærke vinde give et ægte indtryk af det Patagonske sceneri. Der er et sightseeing punkt med en god udsigt til Massif inden der vandres tilbage til Grey-stranden. Derefter går turen til bage til EcoCamp’en.

Onsdag & Lørdag: Navigation on Lake Pehoe and Hike along French Valley, Pudeto dock, Lake Pehoe, Valle Frances, French River, geological formations
Efter morgenmaden, køres der mod Pudeto havnen, beliggende ved Pehoe-søens bred. Efter at katamaranen er boardet, sejles der mod den nordvestlige sektor af søen, hvorfra den udfordrende vandretur til den franske dal starter. Herfra går stien direkte ind i hjertet af Paine Massif. Undervejs passeres hængebroen over den franske flod, beliggende ved foden af sydøstlige Massif. Herfra får man det første indtryk til området. Længere oppe af dalens sider åbner landskabet sig og man kan nyde de geologiske formationer: Bladet, Masken, Sværdet, Katedralen, Hajfinnen samt Fortet. Her spises der frokost og man kan hvile fødderne lidt. Det er muligt at vælge en ekstra vandretur til udsigtspunktet Britanico. Derefter går det ned af gennem græsland og lyse skove indtil Paine Grande molen, hvor der sejles tilbage til Pudeto og videre til EcoCamp’en.

Søndag: Hike to Puesto Seron, Lake Nordenskjold, Paines circiut, Puesto Seron, Laguna Azul, Sierra Masle, Camp Seron
Dagens vandretur til Puesto Seron følger Paine-trekkets første del. Turen går over sletterne, som er hjem til Lenga-skove og patagonske flora, hvorfra man kan nyde udsigten til Azul-lagunen samt Sierra Masle. Efter nogle timer nås Camp Seron, hvor frokosten indtages. Her kan man nyde det stille og magtfulde sted. Der vendes om og turen går tilbage til EcoCamp’en.

Dag 4:
Tidligt om morgenen er der afgang fra Torres del Paine nationalpark og tilbage til Punta Arenas.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.