Loading…

Caribisk strandferie i Den Dominikanske Republik

Få kureret manglen på d-vitamin med en eksotisk strandferie til en af Caribiens perler; Den Dominikanske Republik!

Lyder svajende kokospalmer, lange, kridhvide sandstrande og det betagende turkisgrønne caribiske hav tiltrækkende? Måske endda tiltrængt?

På denne rejse skal I først bo en uge i strandparadiset og resortbyen Punta Cana. Her bor I på det luksuiøse all-inclusive resort Dreams Palm Beach. Efter 6 nætter, pakker I kufferten og rejser videre til den hyggelige, tidligere fiskerby, Bayahibe. Dermed får I både mulighed for at opleve den lokale folkesjæl og nyde de endeløse strande. I bor tæt ved stranden, men har også mulighed for at tage en pause fra havet ved en af hotellets lækre pools. I udgangspunktet er der lagt op til ren afslapning på det lækre resort. Hvis I har lyst til at tage på opdagelse en dag eller to, arrangerer vi naturligvis gerne udflugter rundt i det smukke land.

Har I ønsker om færre eller flere dage på resortet, er vi også behjælpelige. Det er desuden muligt at kombinere rejsen med en rundrejse i Den Dominikanske Republik. Vi skræddersyer rejsen så den passer til netop jeres ønsker.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Den Dominikanske Republik
2 Punta Cana
3 Punta Cana
4 Punta Cana
5 Punta Cana
6 Punta Cana
7 Transfer til Bayahibe
8 Bayahibe
9 Bayahibe
10 Bayahibe
11 Bayahibe
12 Bayahibe
13 Bayahibe
14 Afrejse fra Den Dominikanske Republik

Dag 1 : Ankomst til Den Dominikanske Republik

Velkommen til den Dominikanske Republik! I ankommer til lufthavnen i Punta Cana, hvor jeres chauffør vil stå og vente. I bliver herfra kørt til jeres hotel, hvor I bor de næste 6 nætter.

I overnatter på Dreams Flora Resort & Spa, som ligger perfekt placeret på en palmestrand i Punta Cana og tilbyder den perfekte ferie for hele familien. Dette overdådige resort er omgivet af smuk natur og dagene kan tilbringes ved poolen, i vandrutsjebanerne i hotellets vandland eller på stranden. En uforglemmelig ferie venter på Dreams Flora Resort & Spa.

Dag 2 : Punta Cana

De næste 6 nætter er til fri disposition i Punta Cana. 

Mens i er hos Dreams Flora Resort & Spa er det muligt at tilkøbe nogle enestående udflugter. I kan udforske Punta Cana på en Harley, komme på en buggy tur eller opleve byens natteliv til show og fest hos Coco Bongo natklub. Der er også familievenlige ture hvor i kan besøge Scapepark forlystelsespark, El Limon vandfald eller Los Haitises Nationalpark. Endeligt er der også mulighed for at komme ud og zipline.

Ønsker I at fylde dagene med aktiviteter eller en billeje, er vi naturligvis behjælpelige med dette!

Dag 3 : Punta Cana

Dagen er til fri disposition i Punta Cana.

Dag 4 : Punta Cana

Dagen er til fri disposition i Punta Cana.

Dag 5 : Punta Cana

Dagen er til fri disposition i Punta Cana.

Dag 6 : Punta Cana

Dagen er til fri disposition i Punta Cana.

Dag 7 : Transfer til Bayahibe

I dag pakker I taskerne, inden jeres chauffør samler jer op og kører jer til den næste stranddestination på rejsen; Bayahibe. Dette er en skøn lille fiskerlandsby, hvor man finder vidunderlige strande i rolige omgivelser med mindre hoteller.

De næste 7 nætter bor I på Catalonia Bayahibe Resort

Dette fantastiske resort ligger på en af den dominikanske republiks bedste strande. Hotellet tilbyder alt, hvad I behøver for at nyde jeres ferie. I vil opleve luksus og komfort på højt plan, så i kan nyde Caribiens safirblå vand og billedskønne palmestrande uden nogle bekymringer.

Dag 8 : Bayahibe

I bruger den næste uges tid på at slappe af og nyde stranden og den hyggelige by.

Mens i befinder jer i Bayahibe, kan i også tilkøbe flere skønne udflugter. Især de smukke omkringliggende øer er et besøg værd, herunder øen Saona eller Catalina Island, hvor i kan snorke. Derudover kan i udforske landets spændende hovedstad, Santo Domingo, på en heldagstur eller få indsigt i de lokale dominikaneres liv på en Dominican Life udflugt.

Hvis I har interesse i at høre mere om aktiviteterne, er vi klar til hjælpe med dette!

Dag 9 : Bayahibe

Dagen er til fri disposition i Bayahibe.

Dag 10 : Bayahibe

Dagen er til fri disposition i Bayahibe.

Dag 11 : Bayahibe

Dagen er til fri disposition i Bayahibe.

Dag 12 : Bayahibe

Dagen er til fri disposition i Bayahibe.

Dag 13 : Bayahibe

Dagen er til fri disposition i Bayahibe.

Dag 14 : Afrejse fra Den Dominikanske Republik

I bliver kørt fra jeres hotel til lufthavnen, og her tager I afsked med Den Dominikanske Republik og flyver hjemad eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 12.900,00 kr. pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 6 overnatninger på Dreams Flora Resort m. all-inclusive
* 7 overnatninger på Catalonia Bayahibe Resort m. all-inclusive
* Transfer fra og til lufthavn
* Transport fra hotel til hotel

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse. Der er mulighed for opgraderinger på begge hoteller.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Visum
* Ankomst- og afrejseskatter
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12355 050723 DME

Andre rejseforslag

Barfodsluksus i Den Dominikanske Republik

Spændende rundrejse med en række øko-lodges og unikke overnatningssteder, der indkapsler følelsen af…