Loading…

Punta Cana og omegn

Strandparadiset, som lever op til sit navn! Her finder man uden omsvøb nogle ganske vidunderlige palmestrande af den helt rigtige slags: Gennemsigtigt turkis vand, kridhvidt puddersand tilsat svajende kokospalmer så langt øjet rækker. Slangen i paradiset kryber dog desværre også frem mange steder, idet man for at tiltrække store flokke af især amerikanske turister, har bygget mange gigantiske resorts, som efterhånden får nogle områder til at minde om den, efter mange danskeres smag, lidt ucharmerende storebror Cancùn. Mange hoteller har mellem 500 og 1800 værelser med så mange faciliteter indenfor underholdning, at folk næsten ikke har tid til at se stranden. For slet ikke at tale om den tid det tager at komme rundt. Man er ofte nødt til at have golfbiler, cykler eller små tog for at komme fra værelse til strand eller restaurant.
Den gode nyhed er dog, at det stadig er muligt at finde ”mindre resorts” i et let mere nedjusteret tempo og i gåafstand til stranden. Man kommer dog ikke til Punta Cana for at finde den dominikanske sjæl. Nok nærmere den dominikanske tjener. Decideret lokalt liv eller nærliggende landsby finder man ikke herude.
Men strandenes kvalitet kan ingen tage fra dem, så Punta Cana er bestemt et dejligt sted at tilbringe sin afslappende strandferie eller afslutning på en rundrejse. Desuden er det et oplagt sted for golf entusiasterne, da man her finder nogle glimrende valgmuligheder både hvad angår hoteller og golfbaner, der passer sammen.
Man kan lave nogle få udflugter fra hotellerne i Puna Cana, og disse kan også bookes hjemmefra. En af de mere populære er en katamaran tur til den vidunderlige, ubeboede ø Isla Saona. Godt nok er der fest, musik og turistaktiviteter i lige så flydende strømme som den lokale rom på turen over, men øen i sig selv er det hele værd. Man får lov at hoppe af båden i det gennemsigtige hav, man får tid til bare at nyde stranden, før det sidst på eftermiddagen går retur til Punta Cana i hurtige motorbåde.

Udvalgte hoteller i Punta Cana og omegn

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere