FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 14.713,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Cape Town og Safari, Sydafrika

Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til at opleve byens mange attraktioner og tage på udflugt til Cape of Good Hope, Vinlandet og på Whale Watching i Hermanus. Fire dages Big Five-safari i privat vildtreservat med overnatning på 3-stjernet safarilodge og to daglige safariture i åben jeep.

Rejsen kan også starte med safari og slutte i Cape Town

Dag 1: Ankomst Cape Town - transport til hotellet
Dag 2-6: Dagene er til fri disposition til at gå på oplevelse i og omkring Cape Town
Dag 7: Transport til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til Kruger Mpumalanga International Airport ved Kruger Nationalpark. Herfra transport til Karongwe Game Reserv
Dag 8-10: Dagene I vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke.
Dag 11: Transport til lufthavnen, hvorfra I flyver via Johannesburg og videre mod Danmark

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.713,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* Privat transfer Cape Town Lufthavn - hotellet
* 6 nætter på turistklasse hotel i Cape Townl, inkl. morgenmad
* Privat transfer KMIA Lufthavn - Shiduli Safari Lodge t/r
* 4 nætter på Shiduli Safari Lodge inkl. helpension og daglig game drives i åben jeep

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Cape Town

I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har 6 overnatninger.

Dag 2 : Oplevelser på egen hånd i og omkring Cape Town

De næste dage er I på egen hånd. I har god tid til at gå på opdagelse i Cape Town, besøge Vinlandet, se på hvaler i Hermanus og tage turen til Cape of Good Hope. Der er et væld af muligheder og spændende attraktioner både i byen og omegnen. Vi booker selvfølgelig gerne jeres udflugter eller billeje.

Dag 7 : Transport til lufthavnen og afrejse til Kruger Mpumalanga International Airport

Ved ankomsten til Kruger Mpumalanga International Airport bliver I mødt og kørt til det private vildtreservat, Karongwe Game Reserve. De næste fire dage bor I på safarilodgen, Shiduli Safari Lodge.

Karongwe Game Reserve er et frodigt vildtreservat på godt 9000 ha. Makhutswi River, der fyldes under regntiden, løber gennem reservatet og giver næring til både flora og fauna. Dygtige rangere fører gæsterne over sletter, gennem tæt skov og busklandskaber i jagten på reservatets mange dyr og fugle. Reservatet er hjem for "The Big Five" samt gepard, den afrikanske vilde hund og selvfølgelig de mere "almindelige" dyr såsom antiloper, giraffer, vortesvin, gnuer og forskellige aber.

Shiduli Safari Lodge er en hyggelig lodge i rigtig afrikansk stil. Der er plads til i alt 48 gæster i hyggeligt møblerede værelser med aircondition, minikøleskab, kaffe/te faciliteter, safeboks og egen veranda. Lodgen byder desuden sine gæster på boma (udendørs spiseområde), swimmingpool, hyggelige stuer, indendørs- og udendørs bar.

Dag 8 : Safarioplevelser på Shiduli

Dagene i vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke. En typisk dag på safari foregår således:

Omkring kl. 05 bliver man vækket med te, kaffe og en bid brød eller frugt. Herefter er der safari i åben jeep i det private vildtreservat. Her om morgenen vågner bushen langsomt, og der er aktivitet blandt dyrene, da det endnu ikke er for varmt. Da det er et privat reservat, er det tilladt for rangeren af køre ”off road”, så man kan komme helt tæt på dyrene. En lokal "tracker” er med, og der er ikke mange spor, der forbigår hans overvågne og trænede blik.

Undervejs er der kaffe/tepause i bushen, inden det så småt går retur til lodgen. Her er man omkring kl. 09.30, hvor en tiltrængt brunch venter. Herefter kan man slappe af ved poolen, læse en bog i loungen eller tage med rangere på bush walk. Her i middagsvarmen holder dyrene sig i ro, og det er sikkert at bevæge sig rundt med en ranger. Han vil fortælle om floraen, fuglene, dyrene og alle de små ting, man ikke lige lægger mærke til, når man sidder i en bil.

Frokost serveres kl. 13:45, og herefter kan man så småt begynde at klæde om til næste safari. Men inden da er der lige lidt at spise - igen. Kage, frugt, kaffe og te så man er klar til de næste tre timers safari.

Ved 16-tiden går turen så igen ud i bushen. Dyrene er atter aktive, og mange vandrer mod vandhuller for at slukke tørsten. Inden solen går ned, gøres der stop og den velkendte sundowner-drink serveres i solnedgangen. Himmelen overtages langsomt af en fantastisk stjerneparade, som rangeren også er kyndig i. På turen tilbage til lodgen bruges en kraftig spotlampe, så der er chance for at møde nogle af de sky nat-aktive dyr.

Tilbage på lodgen er der tid til et bad inden folk mødes i baren for lige at snakke om dagens oplevelser. Middagen serveres for så vidt muligt udendørs i bomaen med den spektakulære stjernehimmel som tag. En lang og begivenhedsrig dag er slut, og de fleste trækker sig tilbage for at være klar til morgendagens tidlige vækning.

Dag 11 : Transport til lufthavnen for afrejse mod Danmark

Det er sidste morgen i bushen, og der er tid til en morgensafari inden morgenmaden. Herefter bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver via Johannesburg.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på hjertet i højre hjørne af billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.