Loading…

Borneo for børnefamilien

Turen her er særdeles velegnet til jer med børn. Turene er tilrettelagt, så hele familien får noget ud af det og der er masser af tid til både oplevelser og afslapning. Undervejs bor I på kun to forskellige hoteller familievenlige hoteller, dvs. I skal kun pakke alt sammen og ud igen én gang. Al transport foregår i privat bil, så I kan stoppe, når I vil - og som altid har vi naturligvis mulighed for at forlænge turforslaget her med flere dage, såfremt I ønsker det!

Dag 1: Ankomst Kuching
Dag 2: Cykeltur i Kuching
Dag 3: Halvdags tur til Semenggok Nature Reserve Tour
Dag 4: Besøg på Matang Wildlife Centre og transport til Damai Beach
Dag 5: Halvdags tur til Sarawak Cultural Village Tour
Dag 6: Heldagstur til Bako National Park Tour
Dag 7: Transport til lufthavnen
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Kuching
2 Kuching
3 Kuching
4 Kuching - Santubong Peninsula

Dag 1 : Kuching

Ved ankomsten til Kuching bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, Pullman Hotel. Hotellet har en særlig børnepool og en legeplads. Familieværelserne er store og hele hotellet er det perfekte sted at slappe af ovenpå rejsen.

Dag 2 : Kuching

Efter morgenmaden er det tid til at opleve Kuching - på cykel. I udstyres naturligvis alle med hjelme og der er både cykler til børn og voksne og barnestole til de mindste. En cykeltur er den perfekte kur mod jetlag, og man oplever alt meget mere i øjenhøjde, end hvis blot man sidder bag et vindue i en bil. Undervejs ser I de traditionelle huse bygget på træpæle, og I besøger et af de lokale markeder. I får en rigtig god fornemmelse af byen på denne måde! Tilbage på hotellet er eftermiddagen til rådighed. Måske skal I bare i poolen - eller måske en tur på byens kattemusem?

Dag 3 : Kuching

I dag venter et halvdags besøg i Semenggok Nature Reserve Tour. I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til orangutangcenteret, hvor I forhåbentlig er heldige at se dyrene bliver fodret. For at opnå optimale betingelser for dyrene og deres træning til at blive genudsat i den vilde natur, har de et stort område hvorpå de kan bevæge sig frit. Det er altså op til dyrene selv, hvor de indtager deres morgenmad, men det er netop en del af charmen ved dette sted! Igen er eftermiddagen til fri disposition.

Dag 4 : Kuching - Santubong Peninsula

Efter morgenmaden er det tid til at tjekke ud fra hotellet. I bliver hentet og kørt til Matang Wildlife Centre, hvor man tager sig af dyr, som hjulpet ud af ufrivillige fangeskab. Igen er det orangutangerne, som er den største attraktion, men her er også både krokodiller, malajbjørne, væsler osv - naturligvis afhængig af, hvilke dyr der lige nu er i pleje. Lige ved siden af dyrecenteret løber en lille, ren flod, hvor der er nogle gode madpakkesteder. I kan bade i floden og nyde den medbragte (inkluderede) madpakke, inden turen går videre mod Damai Beach Resort. Også på Damai Beach Resort er der masse af aktiviteter for børnene og resten af dagen er fri til at udforske jeres nye hjem.

Dag 5 : Santubong Peninsula

Lige ved siden af Damai Beach Resort ligger Sarawak Cultural Village, som nærmest er et levende museum. Her kan man se, hvordan Sarawaks etniske stammer lever og det er muligt at se både traditionelle huse og få demonstrationer af, hvordan de fremstiller redskaber osv. Eftermiddagen er til fri disposition til at nyde jeres resort.

Dag 6 : Santubong Peninsula

Der er transport til den lille malay-landsby, Bako. Her begynder en 20 minutters sejltur for at komme ind i nationalparken. Hele dagen tilbringes i nationalparken. Der er masser af både kortere og længere vandreture at vælge imellem og udstyret med madpakke er det bare med at gå på opdagelse efter vildsvin, aber og firben.

Dag 7 : Santubong Peninsula - Kuching

forlænge, såfremt I har lyst til det - måske endda med et par dage i Singapore på vejen hjem?

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 6.804,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* Al transport med engelsktalende guide
* 6 overnatninger i familieværelse med morgenmad
* 2 X madpakke
* Alle entreer som nævnt i programmet

Vær opmærksom på, at rækkefølgen på turene kan blive flyttet rundt pga vejr, lokale helligdage osv.

Bemærk: prisen er baseret på to voksne og to børn (0-12 år) i delt værelse
Har I børn over 12 år, har vi også mulighed for at lave en mere "adventure-præget" rejse!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
*Kamera fees

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10916 191218 BET

Andre rejseforslag

BORNEO SAFARI PACKAGE 9D8N (Borneo Eco)

Drømmer I om at opleve Borneos fantastiske regnskov, snorkle fra en vaskeægte tropeø og se orangutan…

BB9C - birding in Borneo

688 fuglearter – hvoraf 59 er endemiske for Borneo. Så behøver vi næsten ikke sige mere, gør vi? Bem…

Grønne Borneo

Tag til Borneo og oplev den fascinerende natur og det rige dyreliv - herunder Borneos orangutanger.…