FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

;

Cuba , Caribien

Rejser til Cuba


Cuba er den største af de caribiske øer. Her er 7000 km kystlinie, tusindvis af små-øer og over 300 strande at vælge imellem. Christoffer Colombus gik i land på Cuba i 1492 og øen rummer masser af minder fra kolonitiden. I Havana, Trinidad og Santiago de Cuba finder man koloniale kirker, paladser og museer. Cuba byder også på storslået natur i Viñales dalen og en venlig og imødekommende befolkning.

Cuba var i mange år et lukket land for udlændinge, men i de seneste år har Fidel Castro af økonomiske årsager åbnet dørene for denne sidste socialistiske stat i den vestlige verden. Et land med en umådelig charme og en forfalden skønhed, der kun overgås af de smukke kridhvide sandstrande og det krystalklare vand.

Se vores forslag til individuelle rejser i Cuba eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Bo lokalt på Cuba
Hos Jesper Hannibal Rejser kan vi tilbyde jer muligheden for at bo lokalt hos cubanske familier. I får derved muligheden for at komme endnu tættere på cubanerne og opleve hvordan deres dagligdag ser ud. At bo på et casa particular giver jer en mere unik oplevelse og I oplever ofte bedre standard end på nogle af de statsejede 3* hoteller. Da reglerne blev lempet for cubanerne, og det var tilladt at drive en lille forretning, åbnede flere cubanere deres hjem op for turister og indrettede 2-3 værelser til formålet. Udover værelse med eget badeværelse og en hjemlig fornemmelse er morgenmad samt det første aftensmåltid altid inkluderet og maden er fortrinlig.

Cuba - tag bare børnene med
Fra toppen af huse og fra mure taler Cuba ud af munden på ikoner til ungerne gennem simple budskaber. Fra Trova'en, hvor musikken genlyder allerede fra tidligt om eftermiddagen og det lille cubanske orkester inviterer børnene til at spille med på maracas, eller når figurer på meter høje stylter omdanner Plaza de Armas i Havana til et børnekarneval. Der er noget at hente for hele familien, når turen går til Cuba og med en pool i begge ender af dagen og en værdig afslutning på et all-inclusive hotel, hvor ungerne selv kan svømme op til baren efter slush ice, så kommer alle hjem med oplevelser fra Cuba, der fylder godt op i ferielandskabet.