FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Hannibals Tryghedsgaranti

Vi ved, at mange af jer stadig har rejselysten i behold. Og vi forstår, hvis I kan være nervøse for at bestille jeres rejse til 2021 allerede nu. Derfor tilbyder vi Hannibals tryghedsgaranti for 2021, så I trygt kan gå i gang med planlægningen af rejsen nu.

I normale tider er planlægningen af rejserne for 2021 i fuld gang. For at få del i de bedste priser på både fly og hoteller, skal man være ude i god tid. Det har ikke ændret sig, men folks tryghed ved at booke langt ud i fremtiden er til gengæld forandret. Det gør vi noget ved med Hannibals tryghedsgaranti, der sikrer, at du kan gå i gang med den vanlige rejseplanlægning og samtidig være dækket af gratis afbestillingsret, hvis din destination er orange hos Udenrigsministeriet 31 dage inden afrejse.

Tryghedsgarantien gælder også, hvis din rejsedestination er orange i dét øjeblik, du bestiller rejsen.

Vi står for alt det praktiske. Derfor kontakter vi dig (hvad enten det er før, du rejser eller imens, du er af sted), hvis der opstår en situation, der har indflydelse på dine rejseplaner, og vi kommer med en løsning.

Tryghed på rejsen

Hvordan fungerer Hannibals tryghedsrejsegaranti?

  • Tryghedsgarantien er gratis!
  • Tryghedsgarantien giver dig mulighed for at annullere rejsen uden gebyrer indtil 31 dage før afrejse, hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning på det tidspunkt er orange og alle ikke nødvendige rejser til rejsemålet frarådes. Også selvom rejsemålet ved bestilling er orange.
  • Tryghedsgarantien gælder på stort set alle vores rejser – vi kan dog have enkelte eksempler på destinationer, hvor vi ikke kan tilbyde gratis afbestilling.
  • Tryghedsgarantien giver dig mulighed for trygt at bestille din rejse til 2021 nu og få glæde af priskampagner på fly og hoteller.
  • Tryghedsgarantien giver dig mulighed for at vente med betaling af depositum ved bekræftelse af rejser til destinationer, der er i orange hos Udenrigsministeriet.

Giv os et kald på  70  270 370 og hør nærmere om Hannibals tryghedsgaranti, så I kan gå i gang med planlægningen af jeres drømmerejse i 2021.

Vi glæder os til at høre fra jer!