Loading…

Tryghedsgaranti

Information om din rejse og coronavirus samt Hannibals Tryghedsgaranti

Hannibals Tryghedsgaranti finder du her.

 

Til dig, der overvejer at rejse, men ikke har bestilt endnu

Køb af rejser – husk rejseforsikring med afbestillingsforsikring

Det skal være trygt at rejse. Sundhed og sikkerhed kommer i første række.

Ret til afbestilling og ombooking.

Vi har lavet Hannibals tryghedsgaranti for rejser i 2022. Så kan du planlægge og booke rejsen allerede nu og samtidig have ret til at afbestille, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser på afrejsetidspunktet.

Udenrigsministeriet fraråder rejser til ’røde’ lande for alle samt til ’orange’ lande for ikke-vaccinerede.

Afbestillingsforsikring

Sørg for at have en afbestillingsforsikring og rejseforsikring, der dækker COVID-19 både før og under rejsen.

Mange har det i sine eksisterende forsikringer. Vi kan anbefale Gouda rejseforsikring. Gouda har i forbindelse med coronavirussen udvidet sin dækning, så man kan være tryg frem mod en rejse.

Gouda tilbyder dækning, hvis du bliver sat i karantæne før afrejse eller hvis du bliver sat i karantæne under selve rejsen og forhindres i at rejse hjem på oprindelig dato. Du kan læse mere om Goudas dækning her.

Vi har din ryg

Husk også at vi kontakter dig, hvad enten det er før eller under rejsen, hvis der opstår en situation, der har indflydelse på dine rejseplaner. Og vi kommer med en løsning.

Lad os stå for det praktiske.

 

Til dig, der allerede har bestilt en rejse

Hvordan skal jeg forholde mig op til min rejse?

Først og fremmest kan du være helt tryg ved, at vi naturligvis holder øje med udviklingen på vores rejsemål både før og under din rejse. Det vil også sige, at vi selvfølgelig kontakter dig, hvis der opstår en situation, som kan få indflydelse på dine rejseplaner.

Vi har samarbejdspartnere på alle vores destinationer, der er helt opdaterede ift. den gældende situation, og derudover følger vi selvfølgelig med i Udenrigsministeriets anvisninger og rejsevejledninger.

 

Bliver min rejse annulleret / Kan jeg afbestille min rejse?

Hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder rejser til din destination, så kan du gratis annullere din rejse, flytte den til et andet tidspunkt eller flytte den til et andet sted og tidspunkt.

Udenrigsministeriet fraråder rejser til ’røde’ lande for alle samt til ’orange’ lande for ikke-vaccinerede.

Rejsevejledningerne bliver opdateret hver uge. Derfor kan man ikke vederlagsfrit afbestille en rejse, der ligger langt fremme i tiden eller træffe beslutning om afbestilling flere måneder forud. Vi holder løbende øje med nye anbefalinger fra Udenrigsministeriet og tager stilling til kommende rejser på den baggrund.

  

Kan jeg ombooke min rejse til et senere tidspunkt? 

Vi oplever mange kunder, der ønsker at gennemføre deres rejse, men som er bekymrede for, hvorvidt det bliver muligt i de kommende måneder. Derfor tilbyder vi allerede nu at se på mulighederne for at ombooke rejser til et senere tidspunkt. Vi kan desværre ikke garantere, at det er muligt at ombooke rejsen, da vi er afhængige af flyselskaber, hoteller osv. Vi vil dog gøre alt, hvad der står i vores magt for at flytte jeres rejse, så I får den ferie, I har glædet jer til. Alle vores samarbejdspartnere er opmærksomme på, at det er en ekstraordinær situation vi står i, og derfor oplever vi generelt ekstra god samarbejdsvilje fra alle parter. Ved at ombooke rejsen fremfor at afbestille rejsen støtter man samtidig vores lokale leverandører.

  

Hvordan skal jeg forholde mig inden og under rejsen

Nogle lande har den del indrejserestriktioner og andre har få eller ingen restriktioner. Generelt ser vi at landene fjerner flere og flere restriktioner efterhånden som befolkningen bliver vaccineret og man får mere erfaring i at håndtere smitten.

Som udgangspunkt bør man indstille sig på, at man skal kunne fremvise en negativ coronatest, når man lander.

Følg med i indrejserestriktionerne hos de danske ambassader. Det er ikke alle ambassader, der oplyser om restriktioner og på nogle eksotiske, små lande hører ind under et større nabolands ambassade.

Vi er naturligvis ikke herre over lokale forhold. Vi kan altså ikke garantere, at der ikke kan ske ændringer i din rejseplan, hvis eksempelvis et træningscenter eller en pool på dit hotel kan blive lukket ned. Derudover er brugen af mundbind ofte et krav ved større attraktioner og i offentlige rum på mange destinationer. Til gengæld har vi et utroligt stærkt netværk af betroede samarbejdspartner, der sætter os i stand til at tilpasse os situationen bedst muligt. Derfor kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for, at din rejse bliver fyldt med gode oplevelser.

 

Vi anbefaler desuden, at du downloader Udenrigsministeriets app "Rejseklar". Her vil du løbende kunne holde dig informeret i forhold til lokale forhold og beskeder fra de danske myndigheder. Er du ude at rejse, anbefaler Udenrigsministeriet desuden, at du tilmelder dig Danskerlisten - og husker at afmelde dig, så snart du kommer hjem.

 

Diverse nyttige link

Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Danske ambassader i udlandet

Sundhedsstyrelsen

De danske myndigheders side om Corona på politiets hjemmeside