FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Thailands 4 vigtigste festivaler

Songkran

Songkran er den årlige vandfestival, der finder sted den 13. april. Vandfestivalen varer 2-3 dage og foregår over hele landet - dog er beboerne i Chiang Mai nok blandt de mest entusiastiske. Ingen går fri - alle får vand, så tag det med et smil og husk, at vandet symboliserer renselse før det nye (Thai-) år begynder.

Loi Krathong

Loi Krathong er måske den smukkeste af alle de thailandske festivaler. Loi betyder at flyde og krathong er navnet på en lille "beholder" formet som en lotusblomst (som oftest lavet af bananblade). Hvert år den 6. november drager thaierne mod floder og kanaler og søsætter de små krathong-både, hvori der er tændte lys, røgelse eller små offergaver. Mens de små både flyder afsted må man ønske. De mange små, lysende både er et smukt syn.

Phi Ta Khon

Phi Ta Khon er en spøgelsesfestival, der finder sted hvert år i juni/juli i Isaan provinsen. Det kan bedst sammenlignes med halloween og er nok Thailands mest farverige festival.

Ubon Ratchatani lysfestival

Lysfestivalen i Ubon Ratchatani er en af de mest kunstneriske festivaler. Her kreeres kæmpe skulpturer af vokslys, der senere bruges til ofringer. Festivalen finder sted hvert år i august.

Se alle vores rejseforslag til Thailand