Loading…

Èn rejse - flere lande

Oplev mere på din rejse

Èn rejse - flere lande

Drømmer I om en rejse, hvor I kommer til at opleve forskellige kulture og landskaber? For så er I kommet til det rigtige sted.

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en lang række af ferier der giver jer flere lande på en rejse. Oplev de forskellige landskaber i Sydamerika eller sammenlign de fantastiske strande i det indiske ocean. Mulighederne er uendelige. Alle rejser hos os kan tilpasse efter, hvad I gerne vil se og hvad I gerne vil opleve. 

 

Tag f.eks. på en rejse til De Små Antiller og oplev 3 fantastiske caribiske øer - Guadeloupe, Saint Lucia og Martinique. På øerne bor I tæt ved havet, så I har mulighed for at nyde de skønne strande, hvor palmerne svajer og bølgerne roligt skyller ind over det fine sand. Vi har desuden sørget for, at I har bil til rådighed på Guadeloupe og Martinique, så I kan tage på opdagelse til vulkaner, bugter, regnskove og meget andet.

 

Eller tag på en rejse til Sydamerika, hvor du kan opleve Argentina, Uruguay og Chile fra deres bedste side. Rejsen her starter ved de store vandfald, Foz de Iguazú. Herfra går turen til Argentinas prægtige hovedstad, Buenos Aires. En af dagene her byder på en heldagstur til Colonia i Uruguay. Man fortsætter videre fra vandfald og Verdensarv til vin – i Mendoza. via en af verdens mest spektakulære busruter går turen over Andesbjergene til Chile og hovedstaden Santiago. Santiago er også døren til Valparaiso - den legendariske havneby med dens charmerende smalle gader med huse klistret til bjergsiden i den gamle del af byen.

 

Find flere af vores rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}