Loading…

Rejsetilbud

MELLEMAMERIKA 

Mexico 11 dage/10 nætter i egen villa med billeje - fra kr. 4.830,- pr. person ved 10 personer (ekskl. fly)

Vi har lige nu formidable priser på nogle af vores luksuriøse villaer i Akumal, Mexico. Her får I muligheden for at tage hele familien afsted og bo sammen ned til vandet ved Mexicos caribiske kyster. I får ovenikøbet lejebil med i prisen, så I har friheden til at tage på opldagelse i området - besøg f.eks. forlystelsesparkerne Xcaret og Xel-Ha, Maya ruinerne Tulum og Chichen Itza eller de underjordiske grotter Cenotes.

AFRIKA

Luksussafari på Mpala Safari Lodge
Eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika - her får I hele pakken med luksuslodge, safarioplevelser og helpension! Spar 50% på den 2. uge, når I booker to sammenhængende uger! Tilbuddet gælder hele året pånær oktober, november og jul/nytår. 

Sydafrika på tilbud 

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere ture er endnu billigere! Få 11 dage fra kr. 9.325,-Kontakt os for nærmere information.

Afrika "Overland"-ture

Spændende overland-ture for de 18-39 årige med Acacia Africa i både det sydlige og østlige Afrika. Rejs rundt i specialbygget køretøj, overnat i telt og kom tæt på naturen, dyrelivet og den lokale befolkning. Kontakt os for nærmere information.

 

 

CARIBIEN

Sol og sommer på Aruba
Hvem kunne ikke bruge 8 dage på en skøn, caribisk strand? Bryd vinteren op og tag et smut til Aruba! Fra kr 10.725,- pr. person INKL. FLY! Kontakt os for nærmere information.

 

Caribisk badeferie på Guadeloupe 

Tag med til unikke Guadeloupe og nyd den fantastiske regnskovsø. Fra. 10.760,- pr. person INKL. FLY. Kontakt os for nærmere information. 

 

 

 

GALAPAGOS

Super TILBUD på Galapagos cruises. HALV PRIS eller spar op til USD 1000,- på udvalgte afgange i 2020. 

Kontakt os for nærmere information. 

 

Kan du ikke finde det, du leder efter, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

RING 70 270 370 - og bestil din skræddersyede rejse nu.