FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Rejsetilbud

MELLEMAMERIKA

Mexico 11 dage/10 nætter i egen villa med billeje - fra kr. 4.785,- pr. person ved 10 personer (ekskl. fly)

Vi har lige nu formidable priser på nogle af vores luksuriøse villaer i Akumal, Mexico. Her får I muligheden for at tage hele familien afsted og bo sammen ned til vandet ved Mexicos caribiske kyster. I får ovenikøbet lejebil med i prisen, så I har friheden til at tage på opldagelse i området - besøg f.eks. forlystelsesparkerne Xcaret og Xel-Ha, Maya ruinerne Tulum og Chichen Itza eller de underjordiske grotter Cenotes.

AFRIKA

Luksussafari på Mpala Safari Lodge
Eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika - her får I hele pakken med luksuslodge, safarioplevelser og helpension! Spar 50% på den 2. uge, når I booker to sammenhængende uger! Tilbuddet gælder hele året pånær oktober, november og jul/nytår.

Book en uge og få en ballonflyvning over bushen med i prisen. Booker du/I et ophold på Mpala Safari Lodge fra d. 20.-27. august, d. 17.-24. september eller d. 10.-17. december i 2018, får du en ballonflyvning over bushen til en cirka værdi af kr. 1.800,- med i prisen.

Sydafrika på tilbud 

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere ture er endnu billigere! Få 11 dage for 9.052,-Kontakt os for nærmere information.

Afrika "Overland"-ture

Spændende overland-ture for de 18-39 årige med Acacia Africa i både det sydlige og østlige Afrika. Rejs rundt i specialbygget køretøj, overnat i telt og kom tæt på naturen, dyrelivet og den lokale befolkning. Kontakt os for nærmere information.

CARIBIEN

Sol og sommer på Aruba
Hvem kunne ikke bruge 8 dage på en skøn, caribisk strand? Bryd vinteren op og tag et smut til Aruba! Fra kr 13.105,- pr. person INKL. FLY! Kontakt os for nærmere information.

Krydstogt og badeferie på De Caribiske Øer
Tag med på dette krydstogt til De Caribiske Øer. Rejsedato d. 24 November. Fra 8.564,- pr. person. Kontakt os for nærmere information.

Caribisk badeferie på Guadeloupe 

Tag med til unikke Guadeloupe. Rejs i november 2018 og spar penge. Fra. 9.699,- pr. person INKL. FLY. Kontakt os for nærmere information.

GALAPAGOS

Super TILBUD på Galapagos cruises. HALV PRIS eller spar op til USD 1000,- på udvalgte afgange i 2018. 

Kontakt os for nærmere information.

Galaven (Turistklasse)
Galaven Yacht har plads til 20 passagerer fordelt i 11 kabiner alle med privat bad, air condition og kig til havet. Galaven udendørs areal byder på solstole, indendørs spisesal og bibliotek med tv & dvd til briefing og præsentationer. 
To for éns pris på udvalgte afgange i August og September 2018. 

Kan du ikke finde det, du leder efter, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

RING 70 270 370 - og bestil din skræddersyede rejse nu.