FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Rejsetilbud

Mellemamerika

Mexico 11 dage/10 nætter i egen villa med billeje - fra kr. 4.785,- pr. person ved 10 personer (ekskl. fly)

Vi har lige nu formidable priser på nogle af vores luksuriøse villaer i Akumal, Mexico. Her får I muligheden for at tage hele familien afsted og bo sammen ned til vandet ved Mexicos caribiske kyster. I får ovenikøbet lejebil med i prisen, så I har friheden til at tage på opldagelse i området - besøg f.eks. forlystelsesparkerne Xcaret og Xel-Ha, Maya ruinerne Tulum og Chichen Itza eller de underjordiske grotter Cenotes.

Costa Rica 15 dage/14 nætter i Green Season - Fra kr. 8.500,- pr. person (ekskl. fly)

Rejs til Costa Rica mellem 1. maj og 30. juni 2017 eller 1. august og 30. november 2017 og få fantastiske naturoplevelser til en uhørt lav pris. Rejsen går til Son José, Sarapiqui, Bocas Tapada, Arenal, Monteverde og Santa Teresa. Turen indeholder 14 overnatninger med morgenmad, 13 dages billeje og spændende udflugter. Kontakt os for nærmere information.

AFRIKA

Luksussafari på Mpala Safari Lodge
Eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika - her får I hele pakken med luksuslodge, safarioplevelser og helpension! Spar 50% på den 2. uge, når I booker to sammenhængende uger! Kontakt os for nærmere information.

Sydafrika på tilbud eller Sydafrika på tilbud med lidt mere luksus

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere ture er endnu billigere! Få 8 dage for under kr. 7.000,-Kontakt os for nærmere information.

Afrika "Overland"-ture

Spændende overland-ture for de 18-39 årige med Acacia Africa i både det sydlige og østlige Afrika. Rejs rundt i specialbygget køretøj, overnat i telt og kom tæt på naturen, dyrelivet og den lokale befolkning. Kontakt os for nærmere information.

CARIBIEN

Sol og sommer på Aruba
Hvem kunne ikke bruge 8 dage på en skøn, caribisk strand? Bryd vinteren op og tag et smut til Aruba! Fra kr 13.105,- pr person INKL. FLY! Kontakt os for nærmere information.

GALAPAGOS

Super TILBUD på Galapagos cruises. HALV PRIS eller spar op til USD 1000,- på udvalgte afgange i 2017/2018. 

Kontakt os for nærmere information.

Majestic (1. klasse)
Majestic er et af Galapagos' nyeste cruise skibe, bygget specielt til at sejle mellem Galapagos øerne. Skibet har otte dobbelt kahytter og én enkelt kahyt fordelt på nedre- og hoveddæk. De fire dobbelt kahytter på hoveddækket nyder godt af udsigten gennem store vinduer. Alle kahytter har privat badeværelse, varmt vand og air condition. Opholdsrum, bar og spisesal er rummelige og har store panoramavinduer. Der er desuden et dejligt soldæk med solstole og jacuzzi. 
SPAR 1000,- USD på udvalgte afgange i december, januar og februar 2017/2018.

Galaven (Turistklasse)
Galaven Yacht har plads til 20 passagerer fordelt i 11 kabiner alle med privat bad, air condition og kig til havet. Galaven udendørs areal byder på solstole, indendørs spisesal og bibliotek med tv & dvd til briefing og præsentationer. 
Halv pris på udvalgte afgange i december og januar 2017/2018. 

Kan du ikke finde det, du leder efter, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

RING 70 270 370 - og bestil din skræddersyede rejse nu.