FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Machu Picchu, Cuzco - Peru

Dagen starter tidligt med bus fra Cuzco til Poroy hvor der fløjtes afgang for toget der tager den besøgende mod Machu Picchu. Toget kravler nu over bjerget mod den hellige dal, eller Valle Sagrado og herfra følges Urubambafloden til ruinerne af Ollantaytambo. Herfra er jernbanen eneste måde at komme videre til byen Aquas Calientes, den lille tropiske landsby ved foden af Machu Picchu.

Herfra sættes passagererne i små busser der den næste halve time strider sig op af den snoede bjergvej til indtil man endelige får et glimt af det fantastiske Machu Picchu der lå så perfekt skjult så det tog så utrolig mange år før det blev genopdaget.
Ved ankomsten denne morgen vil der være en guidet tur af de fantastiske ruiner og denne følges af frokost inden eftermiddagen gives fri til selv at gå på opdagelse for at suge stedets mystik til sig.

Machu Picchu - inkaernes glemte by. Hengemt på et lille plateau på toppen af et bjerg, med Urubambafloden smygende omkring sig. Terrasser, trapper, paladser, templer, tårne og palisader udgør dette enorme bygningskompleks. Intet andet sted i Latinamerika ligger så fortryllende, at man gang på gang kan vende tilbage og stadig opleve nyt. Denne seværdighed er så absolut et "must", når man er i Peru. Ruinerne af inkaernes glemte by, Machu Picchu, blev genopdaget af Hiram Bingham i 1911, efter at det i århundreder var begravet i junglen.

Om eftermiddagen går turen tilbage med bus og tog til Cuzco.