FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Coroico , Los Yungas
Coroico ligger i det østlige Yungas med et varmt og behageligt klima. Det er en fredfyldt og smuk by med mulighed for at solbade og svinge i hængekøjen, mens den fine udsigt ud over det opdyrkede landskab med citruslunde, kaffeplantager og små landsbyer nydes. Desuden er der gode vandremuligheder i de omkringliggende bjerge, hvor udsigten er betagende. På en klar dag er det muligt at se Huayna Potosí og Tiguimanis sneklædte bjergtinder. Coroico er også et populært udflugtsmål for indbyggere i La Paz. Fra byen er der en fin udsigt til det omkringliggende landskab.

Dagsvandreture fra Coroico


Cerro Uchucachi: En dejlig gåtur til toppen, hvor en panoramisk udsigt på en klar dag over Coroico og det omkringliggende landskab møder én. Turen til toppen tager ca. 2 ½ time.

Tocãna: En lille landsby på den anden side af dalen med en afrikansk-boliviansk befolkning, som er efterkommere af slaverne spanierne bragte til Bolivia for at arbejde i minerne i Potosí. Det kan klart anbefales at besøge byen, når der er fest og beboerne er klædt i hvidt med farverige detaljer.

El Bagante: Et område med vandfald og naturlige svømmebassiner midt i den frodige fauna.

Praktiske informationer