FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Byrundtur På Cykel Syd, Buenos Aires - Argentina

Oplev de største højdepunkter i Buenos Aires på denne halvdags cykeltur. Cykelturen giver en god introduktion til byen, og frisk luft og lidt let motion er den perfekte kur på et evt. jetlag.

Cykelturen starter i San Telmo, det ældste kvarter i hovedstaden. Man cykler ad smalle gader langs gamle bygninger og lærer om byens begyndelse og dens relation til havnen. La Boca er fødestedet for Boca Juniors fodboldholdet, hvor bl.a. Maradona begyndte sin karriere som verdensstjerne, og der er naturligvis stop ved det verdensberømte stadion; "La Bombonera".

Caminito er næste stop på ruten. Oplev de farverige huse fra de første italienske immigranter, der ankom til den gamle havn. Puerto Madero giver - med Rio de la Plata floden og naturreservatet - et blik ind i fortiden til de første indfødte i Buenos Aires. Havnen i Puerto Madero er et af byens nyeste kvartere og byder på store gastronomiske oplevelser.

Cykelturen slutter på Plaza de Mayo, hvor det lyserøde præsident palads ligger - bedst kendt fra Evita på balkonen.
Det bedste af Patagonien
Varighed: 12 dage/ 11 nætter
Priser fra: kr. 10.520,00
Start i fantastiske Buenos Aires. Oplev Patagonien i sin pragt med dyrelivet ved Peninsula Valdes, verdens ende ved Ushuaia og de majestætiske gletschere i El Calafate.