FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Rotorua , New Zealands nordø
Rotorua er en af de mest populære turistmål i New Zealand, men trods de mange besøgende formår byen dog at bevare sin charme.

Det er her, man kommer tæt på den termiske aktivitet fra undergrunden, som også gør, at der faktisk er en konstant dunst af rådne æg fra sulfurdampene i byen. Det er dog noget, man sagtens kan leve med, når man først besøger det termiske område, Whakarewarewa. Her ses imponerende og aktive gejsere og boblende mudderpøle - en virkelig interessant oplevelse, der bringer én meget tæt på naturens kræfter.

Rotorua er også et kulturelt center for Maori'erne - New Zealands oprindelige befolkning, som har boet i området og udnyttet de varme kilder, også før europæerne gjorde sit indtog. Besøg en Maori landsby og se de traditionelle krigsdanse, hvor man ikke skal føle sig krænket, hvis der bliver rakt tunge af en....

For dem der ønsker at leve sig ind i Ringenes Herre universet, er det muligt at besøge filmsettet Hobbiton - hobbiternes landby, beliggende lige syd for Coromandel - på vejen fra Rotorua.

Praktiske informationer