FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

New Zealands nordø, New Zealand

Den new zealandske nordø byder på et møde med aktive vulkaner, spruttende gejsere, boblende mudder og de høje, gamle kauri-træer. Helt mod nord venter Bay of Islands' endeløse strande og hvidt sand samt 144 grønne øer, som er strøet med rund hånd ud i det marineblå hav.

New Zealands største by, Auckland er ofte startstedet for rejser i New Zealand. De færreste under sig selv et par dage i storbyen - og det er synd, for byen og dens umiddelbare omegn har mange spændende seværdigheder.

Helt mod syd på nordøen finder man Wellington, som er New Zealands hovedstad. I bakkerne omkring Wellington dyrker man vin. Vin finder man også omkring Hawkes Bay og art deco byen Napier. Halvøen Coromandel er mindre besøgt end Bay of Islands, men naturen er også her ganske enestående.

Det er også på nordøen, man har de bedste muligheder for at komme tæt på maori-kulturen. Dette er f.eks. muligt i Rotorua, hvor man samtidig kan opleve en særdeles aktiv undergrund, som reagerer med spruttende gejsere.

Undergrunden er ligeledes i live midt på øen i en af New Zealands mest spektakulære nationalparker; Tongariro National Park. Her er det bl.a. muligt at tage på en af verdens mest populære éndags vandreture.

Praktiske informationer