FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Bora Bora, Fransk Polynesien

En vulkan rejser sig midt i en af verdens smukkeste laguner med krystalklart vand, omkranset af små, fortryllende øer - det er Bora Bora, der er indbegrebet af en romantisk ø og det foretrukne rejsemål for nygifte par på bryllupsrejse. Øen har et stort og varieret udbud af forskellige typer hoteller, der passer perfekt ind i øens smukke rammer. Nogle hoteller tilbyder gæsterne traditionelle polynesiske bryllupsceremonier, der dog ikke er juridisk bindende.

Det særlige koncept med bungalows ude i vandet er et must, man ikke må gå glip af. Øens bungalows er bygget udelukkende i polynesisk stil og udstyret med en enestående komfort. Der er direkte adgang til lagunens turkisblå vand, mulighed for at beskue havbunden gennem et glasgulv og for at få morgenmaden bragt ud med kano.

Havet omkring Bora Bora er et paradis for den, der er vild med dykning. Både begyndere og øvede vil begejstres over mantarokkernes og de majestætiske hajers dans over de fredsommelige napoleonsfisk og de utallige spraglede fisk.
Øens hoteller og private udlejere og arrangører tilbyder et stort udvalg af aktiviteter til lands eller til vands. Helikopterture, vandreture eller udflugter i firehjulstrækker til øens indre, rideture, paragliding, sejlture på lagunen i både med glasbund, ture i motorkano, med sejlbåd eller på en af de elegante yachter, højsøfiskeri, picnic på en lille koralø (motu) og fodring af rokker og hajer er blot nogle af de aktiviteter, man kan deltage i.

En raffineret gastronomi en blanding af franske og internationale retter og krydret med polynesiske specialiteter kan nydes til de medrivende rytmer fra traditionelle sange og danse.

Praktiske informationer