FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Western Australia, Australien

Western Australia er Australiens største delstat og den mindst befolkede. På godt en trejdedel af hele Australiens areal bor kun godt 11% af hele den samlede befolkning. Og 90% heraf bor i området omkring Perth.....

Det meste af staten er ufremkommelig ørlken, men det betyder ikke, at her ikke er noget at komme efter. Der er længere mellem de store højdepunkter, og på en rejse til Western Australia skal man blot huske, at de store afstande faktisk er en seværdighed i sig selv. Tager man turen til denne fjernere del af Australien, bliver man til gengæld ritgt belønnet med store naturoplevelser - og meget få andre turister, man skal dele det med.

Hvad med f.eks. at svømme med verdens største fisk, hvalhajen ved Ningaloo Reef? Revet er godt nok langt mindre end Great Barrier Reef langs østkysten, tilgengæld er Ningaloo Reef væsentligt tættere på land.

Hele området syd for Perth egner sig fortrindeligt til en kør-selv ferie - måske i camper. Tag på vandretur langs kysten og nyd den dejlige vin ved Margaret River. Nord for Perth venter nationalparker som Karijini og Kalbarri og helt oppe ved Broome møder der turkisblå Indiske Ocean de kridhvide sandstrande, som er flankeret af røde klipper. Et farvespil uden lige.

Og så har vi ikke engang nævnt The Kimberleys og Bungle Bungle endnu. Dette er - hvis I spørger os - det rigitge Australien!

Praktiske informationer