FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Victoria , Australien
Delstaten VIctoria er den mindste delstat på det australske fastland - men alligevel den tættest befolkede. Melbourne er hovedstaden og er - med godt 4 mio. indbyggere - Australiens 2. største by.

Trods befolkningstætheden har Victoria et rigt dyreliv. Her er gode muligheder for både at se kænguruer, koalaer og pingviner. Victoria er ligeledes hjemsted for en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road.

Man må heller ikke snyde sig selv for de store naturoplevelser i delstatens nationalparker. The Grampians og WIlson's Promontory ligger i hver sin ende af delstaten, men begge byder på fantastisk flotte vandreture, et unikt dyreliv og flotte udsigstpunkter. Og ingen af nationalparkerne er voldsomt overrendte.

Er I interesseret i mad og vin, er Victoria ikke til at komme udenom. Melbourne har en årlig mad- og vinfestival (som iøvrigt er verdens største af sin art!), og delstaten byder på nogle af landets bedste vingårde. Overalt er der små markeder, hvor der sælges lokale produkter, og kører man ude på landet, er der et utal af små boder, hvor man kan købe de friskeste råvarer eller den lokale vin.

Praktiske informationer