FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

South Australia , Australien
South Australia er den tørreste stat i hele Australien - og er øvrigt den eneste stat i Australien, som aldrig modtog straffefanger direkte fra England.

Staten rummer et varieret udbud af oplevelser. Både nord og syd for Adelaide finder man skønne vinområder. Barossa Valley er nok det mest kendte, men McLaren Vale og Clare Valley er også et besøg værd. Det kan betale sig enten af have en overnatning på en vingård eller eventuelt tage på en guidet tur, så man slipper for at skulle køre hjem....

Nord for Barossa Valley ligger Flinders Ranges, som er den største bjergkæde i South Australia. Her er et rigt dyreliv og fantastiske vandremuligheder, og man kan sagtens køre herop selv fra Adelaide - afsæt et par dage. Og skal det være ekstra spændende, skal man vælge at køre i 4-hjulstrækker. Har man ikke mod på at køre selv findes der også en hav af guidede ture her. Man bør have mindst to nætter omkring Flinders Ranges for at få mest muiligt ud af sit ophold.

Som navnet næsten antyder, er dyrelivet også i centrum på Kangaroo Island, som ligger isoleret syd for Adelaide. Øen kan nærmest betegnes som en stor, åben zoologisk have og udover den fantastiske dyreliv, har øen en helt fantastisk natur med flotte klippeformationer, bushlandskaber - og en fantastisk udsigt til det hidsige Sydhav.

Vest for Adelaide ligger halvøen Eyre Peninsula. Her kommer der ikke mange turister, men det gør bestemt ikke oplevelserne mindre!

Praktiske informationer