FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Lizard Island Resort, Lizard Island - Australien

Lizard Island Resort er medlem af "Luxury Lodges of Australia". Og så behøver man i virkeligheden ikke sige så meget mere. Dette er gennemført luksus. Her er kun 40 suiter, som alle ligger et stenkast fra stranden og indrettet med alt, hvad man forventer af et 5* resort. Alle suiter har store verandaer med solsenge eller hængekøjer, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag - kun afbrudt af lækre gourmetoplevelser morgen, middag og aften.

Tiden på Lizard Island bruges på at slappe af, snorkle på revet (hvilket er muligt direkte fra stranden) og tage på opdagelse til nogle af de 24 kridhvide, uberørte strande, som findes på øen. Man kan (gratis naturligvis) låne en lille motorbåd og selv sejle ud og finde sin helt egen strand. Man bliver naturligvis udstyret med en lækker frokostkurv, som også er inkluderet i prisen. Et ophold på Lizard Island inkluderer nemlig helpension - som tilberedes af nogle af Australiens bedste kokke.

Man kan kun komme til Lizard Island med fly fra Cairns. Turen tager ca. en time og er en oplevelse i sig selv. Heroppefra kan man nemlig få et fantastisk udsyn til det imponerende Great Barrier Reef.
Resort