FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Queensland , Australien
Ønsker I at kombinere rejsen til Australien med et stop på en ægte tropisk paradis-strand er Queensland stedet! Her er kridhvide strande, blå himmel og klart vand så langt øjet rækker. Ud for kysten i Queensland ligger verdens største koralrev, Great Barrier Reef, som indbyder til både snorkel og dykkerture - eller måske et ophold på en ægte koralø?

Helt mod nord i Queensland finder man Daintree og Cape Tribulation, hvor noget af verdens ældste regnskov stadig står tilbage. Her skygger bregnerne for solen, og man kan kun høre - ikke se - fuglene i trækronerne. Til gengæld et det et af de eneste steder i verden, hvor regnskoven møder koralrevet og en overnatning i regnskoven, hvor man falder i søvn til alle lydene af dyrene, der pusler rundt udenfor og dråberne af kondensvand, der lander tungt på taget, er noget helt særligt.

Rejser man istedet ind i landet, støder man på den tørre outback. Her er kvægfarme på størrelse med Sjælland, og det kan være svært at forstå, hvordan man overlever og lever i den barske natur. Der er langt herud, men vil man gerne opleve distancerne og det barske og øde landskab, kan en tur i "outbacken" bestemt anbefales! Man kan f.eks. tage en togtur herud.

Sydpå - langs kysten ned mod delstatens hovedstad, Brisbane - ligger små perler af hyggelige byer, øer og oversete nationalparker, som bare venter på at blive udforsket

Queensland har tilnavnet "Solskinstaten" - bedre bliver det næsten ikke!

Praktiske informationer