FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Northern Territory , Australien
Norhern Territory gemmer på oplevelser, som mange forbinder med det "rigtige Australien". Her er endeløs ørken, så langt øjet rækker, og de røde farver er dominerende. Måske lige med undtagelse af nationalparkerne i nord, hvor det til gengæld føles lidt som om, man er med i filmen "Crocodile Dundee".

Årstiderne i The Top End, som man kalder de nordlige, tropiske områder af Northern Territory, er kendetegnet ved, at man ikke taler om sommer eller vinter - men om tørtid ("dry") eller regntid ("wet"). I regntiden - som typisk falder i perioden november-marts - er mange af vejene ufremkommelige, og store områder bliver afskåret fra omverdenen. Til gengæld er vandfaldene i nationalparkerne afsindigt flotte på dette tidspunkt af året.

Den sydlige del af territoriet har tilnavnet "The Red Center". Også her har man kun to årstider, men her er sommeren (november-marts) primært kendetegnet ved meget høje temperaturer og langt mindre regn, som dog alligevel bringer lidt liv til de ellers så røde landskaber.

Australiens oprindelige befolkning har beboet egnen her i mere end 40.000 år.

Praktiske informationer