FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

New York & det østlige USA , USA
En rejse til det østlige USA er naturligvis ensbetydende med fantastiske storbyer som New York og magtens centrum, Washington D.C, men faktisk skal man ikke bevæge sig særlig langt udenfor storbyerne, før man støder på både store naturoplevelser og masser af historie.

Langt de fleste mennesker forbinder New York med skyskrabere og det pulserende storbyliv på Manhattan, men staten New York har meget mere at byde på. Oplev f.eks. den helt fantastisk natur ved Catskill Mountains og Finger Lakes. Finger Lakes er et glimrende stop på vejen til Niagara Falls. Der er smuk natur og gode muligheder for forskellige aktiviteter omkring Finger Lakes. Prøv for eksempel en cykeltur i regionen, sejl i kajak på en af søerne eller besøg en af de mange vingårde.

Washington er på mange måder Amerikas politiske centrum. Byen byder dog også på nogle af landets mest interessante museer, spændende historiske steder og moderne kvarterer med gode shoppingmuligheder og lækre restauranter.

Boston er udgangspunkt for de fantastiske efterårsfarver i New England, og byen var iøvrigt et af de steder, de første engelske nybyggere slog sig ned. Derfor huser byen en lang række flotte historiske bygninger. Boston er et godt udgangspunkt, hvis man vil på en rundtur i New England. Herfra kan man køre til Atlanterhavet ved Cape Cod eller de smukke nationalparker White Mountain og Green Mountain.

Man må heller ikke snyde sig selv for et besøg hos Amish-folket i Pennsylvania. Her lever Amish folket uden brug af moderne teknologi. Når man kører rundt i området, blander store amerikanske biler sig med simple hestevogne.

Ved Niagara Falls imponerer det flotte vandfald de besøgende, og nord for Washington finder man Gettysburg, hvor et af borgerkrigens mest berygtede slag blev udkæmpet.

En rejse til det østlige USA byder på et hav af spændende og varierede oplevelser.

Praktiske informationer