FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Hawaii, USA

Midt i Stillehavet stikker en flok lavaøer op over havoverfladen; Hawaii-øerne. Der er mange af dem, men ens for dem alle er, at de hvert år tiltrækker tusinder af rejsende fra nær og fjern med deres eksotiske sandstrande, meterhøje bølger og endnu aktive fantastiske vulkanlandskaber.

Hawaiis ægte skønhed krydret med befolkningens gæstfrihed, den rige lokalkultur, historiens vingesus og de mange små bysamfund spredt ud over øerne er med til at bidrage til den helt specielle atmosfære, der hersker på øerne. Hawaii har haft en turbulent historie med de første polynesiske beboelser, vestlige opdagelsesrejsende, dens centrale rolle under 2. Verdenskrig samt indlemmelsen i USA som den 50. og – indtil videre – sidste stat.

Man bør forberede en rejse til Hawaii grundigt og finde ud af, om man er til Honolulus pulserende storbyliv, til Kauais oversete naturperler, til vulkanudforskning på Big Island eller om det er Mauis fantastiske Kaanapali-strand, der trækker.

Mulighederne er mindst ligeså mange, som der er øer i denne perlerække i Stillehavet, og der er ingen grund til at begrænse sig – man kan sagtens nå 2, 3 eller såmænd 4 øer på en 10-14 dages rejse.

Praktiske informationer