FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Det øvrige USA , USA
"Det øvrige USA" er måske lidt misvisende, da her jo også findes store højdepunkter. Her er dog tale om destinationer, som til tider ligger lidt udenfor den gængse rejserute, men som alligevel har så meget at byde på, at de fortjener at blive nævnt. Har I mange USA rejser bag jer, er det måske nogle af disse spændende destinationer, som skal udforskes.

Tag nu bare Chicago, som faktisk er USA's 3. største by. Pga. en brand, som i 1871 stort set lagde byen øde, er byen idag fyldt med spændende arkitektur. Det er Al Capones hjemby, og byen bliver ofte også kaldt "The Windy City". Det er nærliggende at tro, at byen har fået sit øgenavn pga. beliggenheden ved Lake Michigan, men en anden mulighed er, at øgenavnet stammer fra en konstant strid med Cincinnati, der mente, at indbyggerne fra Chicago var fyldt med tom luft.... Uanset hvor navnet kommer fra, er Chicago den perfekte destination til storby-ferie i USA,

Man må heller snyde sig med for "The Mile-High City", Denver, der ofte er indgangsvejen til Rocky Mountain National Park. Her finder man fantastiske vandremuligheder og nogle af USAs smukkeste landskaber.

Og man må heller ikke glemme skønne Seattle: grøn og frodig med et allestedsnærværende glimt af blinkende vand og en luft så klar og ren, at man føler, man kan se til verdens ende eller Yellowstone National Park; verdens første nationalpark.

På USAs kyster finder man det USA, vi kender fra film. Men det er her i de centrale USA, man finder det USA, som mange forbinder med "det rigtige USA".

Så velkommen til "Det øvrige USA" - her er oplevelser nok til mange USA rejser!

Praktiske informationer