FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Californien & det vestlige USA , USA
En rejse til det vestlige USA er på mange måder en rejse til det USA, vi kender fra film.

Storbyerne Los Angeles og San Francisco behøver næppe nogen nærmere præsentation. De må på ingen måder sammenlignes, men skal opleves på hver deres måde - gerne med transport til og fra Highway 1 med den smukke Stillehavskyst og de hyggelige småbyer.

Los Angeles er synonym med de store filmstjerner, der slår deres folder i Hollywood. Her er muskelpumpede unge mennesker ved Venice Beach, ekstravagante palæer i Beverly Hills og stjernemarkører på Hollywood Boulevard. San Francisco byder på en anden charme. Tågen, der trækker ind over byen fra Golden Gate Bridge, de bakkede gader, hvor forskelligfarvede huse følger vejen og det legendariske fængsel Alcatraz.

Det vestlige USA huser nogle af landets bedste og mest kendte nationalparker. Yosemite, Sequoia, Grand Canyon, Death Valley, Bryce Canyon - vi kunne blive ved! Landskaberne er fantastiske med farver, udsigter, dybder og klippeformationer, man næsten ikke engang kan gengive retfærdigt på billeder. Vandfald, enorme træer og gletsjere i Yosemite og Sequoia. Det golde landskab, saltsletterne og de høje temperaturer i Death Valley. Og sidst men ikke mindst de forskelligfarvede kløfter i Grand Canyon og Bryce Canyon, hvor solnedgangene er blandt de smukkeste i verden.

Las Vegas - midt i den tørre Nevada-ørken - er næsten surrealistisk med alt sit glitter, dansende springvand og verdenskendte shows, mens San Diego med sin beliggenhed tæt på den mexicanske grænse emmer af mexicansk historie, kultur - og mad.

Hele området indbyder til oplevelser i enten lejet bil eller et motorhome. Har I børn med til USA er et motorhome en fantastisk måde at rejse på. Her er hjemmet med jer overalt og I behøver kun at pakke ud en gang. Men hvem drømmer ikke også om at køre langs Highway 1 i en cabriolet?

USA er mulighedernes land!

Praktiske informationer