FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Azuero Halvøen , Panama
Azuero halvøen betegnes som Panama-kulturens vugge. Der er rig mulighed for at dykke ned i Panamas historie, besøge koloniale landsbyer, Stillehavsstrande, lokale kunsthåndværkere og rom destillerier.

I Azuero kan man lære om Panamas folklore og traditioner, samt følge i conquistadoren Gonzalo de Badajoz fodspor. Halvøen byder for de natur interesserede på en rigdom af flora og fauna i bl.a. Herrera højlandet, som tidligere var hjemsted for adskillige indianer samfund. I dag huser området provinsens vigtige vildtlivs-refugium. Højlandet udgøres også af El Montuoso skovreservatet, som også kaldes Azueros lunge. Frodig skov, kølende floder og mystiske pertroglyffer kan udforskes til fods i skovreservatet.

Azuero halvøen er beliggende i det sydlige Panama delvist omgivet af Stillehavet. Halvøen føles isoleret fra det moderne Panama - dog med undtagelse af byerne Chitre og Las Tablas. På halvøen hersker der stadig spor af en idyllisk fortid med en charmerende naturlig skønhed. Vegetationen spænder fra bakkede landskaber til semi-tør savanne, over rivende floder og kyst marskland.

Azueros koloniale landsbyer er hjemsted for adskillige af Panamas traditioner indenfor kunsthåndværk, keramik og beklædning, bl.a. den berømte Pollera-kjole. På Azuero produceres Panamas populære sukkerørslikør, Seco Herrerano samt rommen, Ron Abuelo.

Praktiske informationer