FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Nordvest Nicaragua , Nicaragua
Landet nordvest for Managua er landbrugsland. Varme tørre sletter, hvor markerne herskes over af kvæg, jordnødder og bomuld og hvor horisonten er punkteret af dramatiske vulkaner. Kører man mod nord, er der to veje mod målet. Den ene går langs med søen og den andet slår et sving mod kysten. Kører man langs kysten på vej mod León og revolutionens vugge, er der kun ét spændende stop, nemlig et besøg ved ruinerne af Leon Viejo. Leon er ud over at være en gammel kolonial by, også arnestedet for revolutionen og i dag en betydelig universitetsby.
Længere mod nordvest ligger landbrugsbyen Chinandega, der er berømt for sine heste og længere mod nordvest ligger Cosigüina halvøen. I baglandet mellem León og Chinandega strækker Maribios Vulkankæden sig og heriblandt Nicaraguas højeste vulkan, San Cristobal, der med sine 1745 er den højeste i landet og Cerro Negro, der er den yngste af vulkanerne i den vestlige hemisfære. I 1850 var dette bare en majsmark og nu strækker den sig 450 m over havet.

Regionen kan også bryste sig af strande neden for León ved Poneloya, hvor bølgerne store og længere mod syd ligger Juan Venado Øen der med mangrovesump, der byder på opdagelser for naturelskere med et udsøgt fugleliv.

Praktiske informationer