FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Casa Carmen, Akumal - Mexico

Skal rejsen rundt i Mexico rundes af med badeferie? Eller trænger I bare til 10 dage med sol og afslapning og tid til at være sammen - til en fornuftig pris? Så se her!

Vi har fået fingrene i sidstnævnte; private ferielejligheder med det bedste beliggenhed i Akumal - lige ud til stranden. Og prisen? Den er LANGT under de dyre hoteller lige ved siden af!

Kontakt os og hør nærmere om priser og ledighedAkumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for jer, der gerne vil have masser af ro omkring jer. Den caribiske strand er smuk og uforstyrret, og den lille "landsby" ved stranden består blot af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykkerbutikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og rigtig dykning, og især skal fremhæves de smukke havskildpadder som stort set altid holder til tæt ved kysten.

I Akumal har vi to ejendomme med private ferielejligheder, som vi kan anbefale varmt. De ligger begge lige ud til havet, selvom kun den ene ("Perlen") har hvid sandstrand uden for døren. Den anden ("Slottet") har infinity pool og klipperev i stedet for strand, men ligger til gengæld kun 200 meters gang fra både landsbyen og dens hvide sandstrand.

Ejendom 1: "Perlen"


Dette er vores foretrukne ejendom i Akumal, og en af de mest populære. Den ligger ved en af de smukkeste strande i Half Moon Bay, ca. 15 minutters gang fra den lille "landsby". Bygningen er ældre men i rigtig fin stand, og lejlighederne er charmerende indrettet i typisk, mexicansk stil: med farver og hygge! Alle lejligheder har privat balkon med smuk udsigt til både hav og regnskov bagved. Soveværelser har aircondition. Der er fuldt udstyret køkken, rent drikkevand og linned i alle lejligheder. Alle undtagen to af dem har tv, og alle har mindst ét badeværelse. Der er også wifi og endda tjenestepige til alle lejligheder. Strandhåndklæder kan man låne i receptionen. På stranden er er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Perlen - lejlighed 1
Dette er en 2 værelses lejlighed med både central aircondition og blæsere. Den skønne udestue har den perfekte havudsigt. Det store soveværelse har en stor king size dobbeltseng, og det andet værelse har to mindre senge. Da lejligheden ligger i stueplan lige ud til den hvide sandstrand, er den perfekt for børnefamilier. Hele lejligheden er nydelig indrettet, og køkkenet fuldt udstyret. Der er desuden safebox, wifi og badehåndklæder til låns. Lejligheden er til 4 personer. Man kan mod et lille tillæg på omkring 75 kr per nat pp være flere i lejligheden.

Perlen - Lejlighed 8
Beliggende på 4. sal har vi den mindste og billigste lejlighed i Perlen. Blot et soveværelse med AC, og dertil selvfølgelig opholdsstue og badeværelse samt fuldt udstyret køkken. Soveværelset har kun en trekvart seng, såkaldt queen size. Max. 2 personer er denne lejlighed beregnet til. Der er kun trappeopgang, men udsigten fra balkonen er fantastisk smuk udover havet. Lejligheden er også TV, Wifi og safebox.

Ejendom 2: "Slottet"


Smuk, lys ejendom i to etager beliggende blot 5 minutters gang fra den offentlige strand og den lille landsby. Denne ejendom har en smuk udsigt ud over havet, både fra lejlighederne, men også fra den dejlige have og infinitypoolen, hvor man frit kan opholde sig. Hotellet ligger dog ud til den del af stranden, hvor der kun er klipper, så man skal lige gå de fem minutter for at kunne smide sig i det hvide sand.

Slottet - Lejlighed 4
Dette er vores største lejlighed med ikke mindre end 3 soveværelser og 3 badeværelser. Desuden en kæmpe stue, altan med havudsigt, køkken og alt hvad dertil hører. Lejligheden er dejlig, lys og rummelig i typisk mexicansk sommerhusstil. Perfekt til store familier eller en gruppe venner, der rejser sammen. Der kan sove op til 10 personer i lejligheden.

Akumal ligger ca. 40 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum - sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken. Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal, eller en privat transport til/fra lufthavnen som minimum. Vi hjælper naturligvis med begge dele!
Lejlighed