FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Guatemalas stillehavskyst, Guatemala

Mange finder det behageligt at afslutte en spændende rundrejse i historiske Guatemala med et par rolige dage ved stranden. Stillehavskysten er ikke så fantastisk som i Mexico, men den fremstår med sin egen charme iklædt sort, vulkansk sand og strækker sig 250 km fra den mexicanske grænse mod nord til El Salvador mod syd. På skråningerne tæt ved kysten giver den vulkanske jord en ideel grobund for kaffeplanterne, mens sukkerrørene dyrkes lidt længere nede.

Puerto Quetzal er den anden største havneby i landet, og den forbindes med hovedstaden ad motorvej. Der er flere strandhoteller omkring byen, hvor der også er mulighed for masser af vandsport.

Mod vest kan man tage en interessant sejltur mod den gamle spanske havn Iztapa gennem Chiquimulilla kanalen, som løber igennem rige mangroveområder. Dette er en del af naturreservatet Monterrico, som blev skabt for at beskytte dyr som især leguaner, havskildpadder og krokodiller.

Desuden har udgravningen af de store stenskulpturer ved Abaj Takalik og La Democrácia givet området en arkæologisk betydning.

Praktiske informationer