FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Costa Rica, Mellemamerika

Rejser til Costa Rica


På en rejse til Costa Rica er det især de store naturoplevelser, der er i centrum. Selvom landet er et af de mindste i verden, så er det samtidig et af de lande med den største biodiversitet. I kan derfor opleve et enestående plante- og dyreliv i de frodige nationalparker og tropiske regnskov, store vulkaner, der tårner op i landskabet og ikke mindst fantastiske sandstrande langs kysten.

Costa Rica adskiller sig på flere punkter fra de øvrige mellemamerikanske lande. Costa Rica har siden borgerkrigen i 1948 været sparet for revolutioner. Militæret er desuden sparet væk for tilgengæld at tilgodese uddannelse. Økonomien er stabil, og landet er et af de rigeste i Mellemamerika. Det skyldes blandt andet den fantastiske natur, som tiltrækker rejsende, og som landet har været god til at beskytte.

Se vores forslag til individuelle rejser i Costa Rica eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Nationalparker
Costa Rica er kun en anelse større end Danmark. Selvom landet ikke er så stort, er der dog afsat god plads til at beskytte plante- og dyreliv. Over en fjerdedel af Costa Rica er således nationalpark eller på anden måde beskyttet område. Nogle af de mest kendte nationalparker i Costa Rica er Arenal, som især er kendt for sine vulkaner, Tortuguero, som især er kendt for sine skilpadder og Manuel Antonio, hvor folk søger til for at få den helt perfekte blanding af kridhvide strande og enestående smuk regnskov.

Kulturløse i anden række
Costa Rica skiller sig ud fra andre centralamerikanske lande ved ikke at have de samme tydelige spor til indianske civilisationer og kolonisering. Her er ingen gamle, spanske kolonibyer eller storslåede ruiner efter aztekere eller mayaer. Landets befolkning er mindre indiansk end sine naboer. Tico'erne er nærmest hvide, når man lige ser bort fra indbyggerne på den caribiske kyst. De er efterkommere efter de mange indvandrere fra Europa, der i dag udgør befolkningsgrundlaget. Tico'erne er venlige, ofte mere europæiske end latinamerikanske, overvejende borgerlige, veluddannede og fredselskende mennesker.

Den rige kyst
Costa Rica betyder den rige kyst, og det er ikke mindst kysten, der i dag vedvarende tiltrækker turister og hermed investeringer i landet. Både langs Costa Ricas stillehavskyst og Costa Ricas caribiske kyst er der rig mulighed for at finde kridhvide, palmefyldte sandstrande.

Costa Rica venter på dig!
Costa Rica er et fredeligt land, og størrelsen gør det overskueligt at rejse rundt her. Naturen er mangfoldig og dyrelivet overvældende. Det er den perfekte destination for naturelskere, der både vil opleve regnskovens dyreliv og aktiviteter samt nyde fantastiske strande.

Kør-selv i Costa Rica
Det er let at køre selv i Costa Rica, og med egen bil får man stor frihed til at køre og stoppe, som det passer en. Der åbner sig dermed et væld af muligheder. I regionen omkring hovedstaden San Jose er vejene gode. Når man kommer længere væk fra hovedstaden, kan vejene dog være mindre vedligeholdte. Det er dog ikke et problem at køre i disse områder. Vi vejleder selvfølgelig om biltype, når du bestiller rejsen til Costa RIca hos os.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}