FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Belize City , Belize City District
Landets største by, hvor eventyret ofte begynder og ender. Med sine ca. 50.000 indbyggere er Belize City er svær at undgå på vej ind og ud af landet, eller når man blot er på gennemrejse. Lavtliggende og omgivet af vand på tre sider, er byen med sine charmerende, farvede træhuse et let offer for orkaner på gennemrejse. Der er ikke mange seværdigheder ud over en lille håndfuld, som for eksempel St. John katedralen, Mellemamerikas ældste anglikanske kirke, og den uundgåelige swing bridge. Denne svingbro er et produkt at Liverpools jernfabrikanter fra 1923, og er efter sigende den eneste fungerende bro af sin art i verden.

Men stemningen i Belize City er hyggelig, tilbagelænet og på alle måder caribisk og hverdagsagtig modsat mange af turiststederne. Så det er bare at læne sig tilbage og nyde reggaemusikken til en kold Belikin – den lokale øl.

Man kan komme til og fra Flores/Santa Elena (ved Tikal) i Guatemala på 5 timer over land og til Chetumal/den mexicanske grænse på ca. 4 timer. Vil man videre ud til strandene, kan man tage en Water-taxi båd til Caye Caulker og videre til Ambergris Caye på et 1-2 timer. De sejler mange gange om dagen. Der er også små fly som klarer det på en halv times tid - der er både Maya Airways og Tropic Air at vælge imellem. Det er selvfølgelig også her i Belize City, at man finder både den internationale lufthavn og den lille nationale.

I selve Belize District finder man en lang række andre byer og seværdigheder. Ca. 20 km fra Belize City ligger Belize Zoo. Crooked Tree og Monkey Bay Wildlife Sanctuaries, og mayaruinerne Altun Ha ligger også i denne region.

Praktiske informationer