FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

La Reunion , Indiske Ocean

Rejser til La Reunion


Midt i det Indiske Ocean skyder en grøn perle op af havet og strækker sine tinder mod himlen. Øen hedder La Reunion, og dens tinder er faktisk det højeste punkt i det Indiske Ocean. Hvilket fantastisk rejsemål, så fjernt og eksotisk og dog så velkendt. Når flyet nærmer sig øen og lægger an til landing på en lille klippehylde langs med vandet, og man ser øen tårne sig op mod himlen med hvide huse langs dets skørt, så føler man sig hensat til indledningen på en piratfilm, og man ved, at der venter store oplevelser på den ferie, man lige har taget hul på.

Se vores forslag til individuelle rejser i La Reunion eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Frankrigs hemmelige Hawaii
Øen er fransk, eller det man kalder et fransk oversøisk territorium. De færreste har hørt om stedet og kan nok bedre forholde sig til Mauritius, der ligger kun 130 km væk. På trods af dette er denne frodige ø en perle, Frankrigs hemmelige Hawaii. Sammenligningen er ikke helt uden grund. Mod strandene, der omgiver øen, skyller perfekte bølger til surferne ind, og i de grønne bjerge gemmer der sig en af verdens mest aktive vulkaner, der så sent som i 2009 var i udbrud og sendte store mængder af lava ned af øens sider.
Oveni den aktive vulkan er der yderlige to kratere af udslukte vulkaner, i hvis bund der ligger glemte landsbyer, hvortil der kun er adgang på gåben.

Farverig befolkning
Befolkningen består af en palet af franskmænd, indere og afrikanere, der hovedsageligt stammer fra Madagaskar. Det officielle sprog er fransk, mens de lokale taler kreolsk. Og det er ikke kun sproget, der er krydret, det samme er maden, der bærer præg af den smeltedigel af mennesker, der er bragt sammen på øen. Lokale Cari retter blandet med det finere franske køkken.

Rejs til La Reunion og bliv forundret
Selvom man befinder sig på den anden side af kloden, kan La Reunion virke underligt velkendt. Vejene er gode, landskabet er afvekslende, der betales med euro, og taksten for at ringe hjem er som på en rejse til Frankrig. Og dog er her så anderledes, smukt og uventet, og man kan næsten ikke undgå at blive forført af landet. Det er som kærlighed ved første blik, når man mindst af alt venter at blive forelsket. På trods af øens begrænsede størrelse er der til stadig nye steder at opdage, landskaber der afveksler i en uendelighed, dufte, smage og lyde, der fortryller.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}