FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Europa

Coronavenlig ferie i Europa


Med Covid-19 må vi alle tænke i nye baner – og det har vi i dén grad gjort. Vi har sammensat nogle spændende rejser, så du kan holde en god og coronavenlig ferie i Europa. Europa har mange områder, der kalder på at blive udforsket, og som samtidig byder på coronavenlig ferie - områder hvor naturen har noget helt specielt at byde på, hvor kulturen er unik, og hvor arkitekturen er charmerende og befolkningen er venlig og imødekommende. Og så har vi selvfølgelig også rejst det meste af Europa tynd - nogle gange er det jo rart med en destination lidt tættere på. Tag derfor på Coronavenlig ferie i Europa. Vi har udvalgt nogle få af vores personlige favoritter, hvad angår ferie i Europa - vi håber, at du vil synes om dem.

Hvor er det oplagt med en coronavenlig ferie i Europa?


Coronasituationen kan ændre sig hurtigt, og det er derfor ikke til at spå om, hvilke lande og områder der fortsat vil anses som værende en oplagt destination til en Coronavenlig ferie. Vi følger dog nøje med i udviklingen af Corona, så vi både kan planlægge jeres ferie i Europa og i resten af verden. En coronavenlig ferie kan arrangeres ved først og fremmest at kigge på, hvor mange smittede og vaccinerede, der er i det pågældende land og ved at undersøge turistforholdene på den pågældende destination – bor man på hoteller med få eller mange mennesker, er hygiejnen i orden, kan man tage på ture og udføre aktiviteter med forbehold for Corona, og er der gode muligheder for eventuel kør-selv-ferie og at bo i egen lejlighed. Alle de ting tager vi hensyn til, når vi planlægger en coronavenlig ferie.

Ferie i Europa behøver ikke at betyde charterferie


Vi vil gerne byde på noget lidt ekstra, når vi planlægger din ferie i Europa - Europa er nemlig mere end bare charterferier og storbyferier. Mange steder i Europa har haft stor indvirkning på resten af verden, og når man rejser på ferie i Europa, kan man stadig opleve dén kultur, de traditioner og dén madlavning, som har påvirket andre lande og befolkninger. Europa har også fantastiske naturområder, som bestemt er værd at gå på opdagelse i. Vi har derfor blandt andet valgt at fokusere på rejser til Portugals små bjergbyer og smagfulde portvin, rejser til Azoernes smukke øer og fascinerende naturreservater, vandreferie på Madeira samt vinrejse og luksus på rejser til Italien.
Derudover har vi spændende nyt på vej, der også kan bidrage til en coronavenlig ferie i Europa.

Læs mere her for at få et indblik i, hvordan vi sørger for en coronavenlig ferie i Europa og i resten af verden.

Praktiske informationer