FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Residence Turquoise, Le Gosier - Guadeloupe

Dette hyggelige lejlighedskompleks ligger godt placeret på sydkysten af Grande-Terre. Det består af 8 lejligheder, der alle har tekøkken, stue og balkon. Derudover har lejlighederne udsigt over Gosier Island og dens flotte lagune. Receptionen hjælper gerne med at arrangere udflugter eller pege jer i retning af områdets restauranter, hvilke der er flere af i lokalområdet. Med sin centrale beliggenhed på kysten fås her et ophold i gåafstand til både butikker, restauranter, barer og ikke mindst til den hvide sandstrand La Datcha.

Grande-Terre er i øvrigt kendt som Guadeloupes tørre side med mange smukke strande! Det er også fra denne side, man tager færgen til de to dejlige øer Marie-Galante og Les Saintes.
Lejlighed
Caribisk badeferie på Guadeloupe - Grande Terre
Varighed: 10 dage/ 9 nætter
Priser fra: kr. 9.820,00
Tag med til Grande Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Guadeloupe & Martinique
Varighed: 13 dage/ 12 nætter
Priser fra: kr. 13.254,00
Oplev to øer i Caribien, der får dig til at føle som om, du er landet i paradis - Guadeloupe og Martinique. PRISEN ER INKL. FLY & BILLEJE
Kør-selv på Guadeloupe
Varighed: 11 dage/ 10 nætter
Priser fra: kr. 10.625,00
Tag på kør-selv-ferie i Guadeloupe og oplev alle hjørner og afkroge af den fascinerende og alsidige caribiske ø. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!