FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Langley Resort Fort Royal, Deshaies - Guadeloupe

Langley Resort Hotel Fort Royal ligger ved den utroligt smukke strand, Anse du Petit Bas Vent, i Deshaies, 5 km fra Botanisk Have, og kun en halv times kørsel fra den internationale lufthavn Pointe-à-Pitre.

Resortet tilbyder både små bungalows samt almindelige værelser - Værelserne er komfortable, og deres bungalows har udsigt over det caribiske hav og har egen balkon. På hotellet er der desuden udendørs pool samt børnebassin og tennisbaner. I løbet af dagen kan man gå en tur ved vandet, slænge sig ved poolen, spille et slag tennis eller nyde et måltid på hotellets restaurant, der blandt andet serverer kreolske retter. Kawann Beach Bar tilbyder cocktails og snacks, og der er også en bar i receptionen. Aktiviteter i området omfatter vandsport, cykling, jetski, bananbåd og beachvolley. Hotellet kan også arrangere en række udflugter, herunder dybhavsfiskeri, sejlads og kanosejlads. Man kan endvidere bestille massagebehandlinger på hotellet.
Resort
Caribisk badeferie på Guadeloupe - Basse Terre
Varighed: 10 dage/ 9 nætter
Priser fra: kr. 10.254,00
Tag med til Basse Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Kør-selv på Guadeloupe
Varighed: 11 dage/ 10 nætter
Priser fra: kr. 10.625,00
Tag på kør-selv-ferie i Guadeloupe og oplev alle hjørner og afkroge af den fascinerende og alsidige caribiske ø. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!