FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Elephant Hills, Khao Sok, Khao Sok - Thailand

Elephant Hills i Khao Sok nationalparken er Thailands første luksuriøse teltlejr, som man kender den fra Afrika. "Campen" ligger midt i Khao Sok nationalparken, som er det største regnskovsområde i den sydlige del af Thailand. Campen består af 30 luksustelte, som alle har eget badeværelse. Alle teltene er udstyret med bløde senge, lys og myggenet. Det føles ubeskriveligt luksuriøst at lægge i sin bløde seng om aftenen og lytte til cikadernes sang og indånde alle regnskovens dufte, som ikke bremses af teltets kanvas. Her er man midt i regnskoven - på den mest behagelige måde!

Nætterne i regnskoven er mørke - og dagene begynder tidligt. Man vågner typisk til lyden af pludrende aber og skræppende fugle.

I midten af "lejren" ligger restauranten, der fungerer som naturligt samlingspunkt for alle gæsterne. Her udveksles der om aftenen gode historier om oplevelserne i regnskoven over en drink fra baren. Ofte arrangeres der thai-kokkeskole, hvor man som gæst kan være med til at kreere skønne thailandske retter og næsten hver aften, kommer der lokale dansere og giver en smagsprøve på traditionel thaidans.

En af de store oplevelser på Elephant Hills er naturligvis interaktionen med elefanterne. I årevis blev de thailandske elefanter brugt i som trækdyr i skov-industrien, men da skovhugst blev forbudt i Thailand i 1989 blev en del elefanter arbejdsløse - og deres mahouter ligeledes. Elephant Hills er en del af et stort projekt, hvor man arbejder for at bevare bestanden af thailandske elefanter og sikre, at de ikke lever et kummerligt liv i fangeskab - eller som gadeelefanter. På Elephant Hills er det muligt at deltage i det daglige arbejde med at passe elefanterne. De skal vaskes og bades, og mahouterne træner med dem hver dag for at holde dem beskæftiget. Man kan altså ikke ride på elefanterne i Elephant Hills, men et ophold i lejren er en enestående mulighed for at komme tæt på de prægtige dyr - og deres ejere, mahouterne.

Vi anbefaler mindst 2 nætter på Elephant Hills, da regnskoven byder på masser af spændende oplevelser. Et ophold her kan med fordel kombineres med et ophold på Rainforest Camp, hvor man bor i flydende telte på en stor sø.