FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Lombok, Gili, Komodo & Flores , Indonesien
Lombok adskiller sig meget fra sin velbesøgte nabo, Bali.

Befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes her, hvilket gør en kombination af Bali og Lombok oplagt. Lombok er ofte også udgangspunkt for besøg på de mest kendte øer her i det vestlige Indonesien; Komodo, Gili og Flores

Oplev dagligdagen på Lombok
På Lombok domineres landskabet mod nord af bjerge, dækket af frodig regnskov og den stadig aktive vulkan Mt. Rinjani. Mellem bjergene i nord og en bjergkæde i syd ligger et 25 km bredt og meget frodigt bælte, hvor størstedelen af Lomboks indbyggere lever. På de lokale markeder finder man håndvævede stoffer, ler-varer og kurve foruden mange frugter, grøntsager og fisk. Den lokale befolkningsgruppe på Lombok kaldes Sasak. Sasak kulturen er stort set ubeskrevet frem til det 16. århunderede hvor Islam blev introduceret på øen. Lombok blev senere invaderet af Bali kongen i det 18. århunderede. Herved blandede Lomboks mulimske tro sig med den baliniske hindu. Dette har skabt en unik trosretning indenfor islam kaldet Wektu Telu. På Mt. Rinjanis nordside kan man finde Bodha'erne. En lille gruppe, cirka 8.000, der tilbeder en hel tredje trosretning baseret på 5 hovedguder.

Modsat Bali er Lombok ikke et stort turistmål, og dette giver dig mulighed for at opleve livets daglige gang på klods hold.

Komodo, Flores og Gili
På Komodo er det natiurligvis mødet med de store varaner, som trækker, mens det på Flores er den enestående natur. Gili-øerne besøges primært for livet under vandet. Det er her, man tager til for at dykke.

Indonesiens vestlige øer er et sandt overflødighedshorn af naturoplevelser!

Praktiske informationer