FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Bali, Indonesien

Velkommen til Bali - Gudernes Ø.


Det er intet tilfælde, at Bali er en af Indonesiens mest populære rejsemål. Intet andet sted blandt Indonesiens mange øer oplever man den imødekommenhed og gæstfrihed, der kendetegner en rejse til Bali. Læg dertil at klimaet er behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk og kulturen rig og spændende - og man har de bedste rammer for en pragtfuld rejseoplevelse.

Se vores forslag til individuelle rejser i Bali eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Desuden er Bali overskuelig at besøge. De fleste seværdigheder er forholdsvis lette at komme til, og oplevelserne er mange. Når man rejser til Bali, er der dog flere spændende rejsemål. Tag for eksempel til Ubud, der er Balis kulturelle centrum og byder på traditionel og lokal kunst. Slæng jer på en af strandene på sydkysten, hvor solen om aftenen maler himmelen gul. Eller tag på eventyr på den norvestlige del af Bali, hvor regnskove, kaffeplantager og grønne områder tilbyder fantastisk natur.

Smukke strande, hvor man kan dase, bade eller surfe er der nok af. Solnedgangene er fantastiske ved Kuta og solopgangene er ligeså fantastisk ved Sanur eller Nusa Dua. Surfing-mulighederne er gode både ved Kuta og Seminyak samt ved mange andre af Balis kyster.

Balineserne er et folk, man ikke kan undgå at falde for. De har ikke opgivet deres traditionelle livsanskuelse og levevis, men har samtidig omfavnet de udviklinger, der gør det lidt lettere at komme igennem dagligdagen. På Bali møder man et smilende folk, der er stolte af deres kultur - en kultur, de gerne deler med besøgende.

Et andet stort trækplaster er det høje niveau, man kan finde på hoteller. Hotellerne udemærker sig både på service og standard - og så er det til at betale for. Man får nemlig meget luksus for pengene på den smukke paradisø.

Kort sagt, glæd jer til en eventyrlig rejse til Bali - Gudernes Ø.