FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Simbavati Trails Camp, Timbavati Game Reserve - Sydafrika

Simbavati Trails Camp er en luksus, men samtidig 'back-to-basic'-camp beliggende i en afsidesliggende del af det private reservat Timbavati. Timbavati grænser op til Kruger National Parks enorme vildtområde.

Campen består kun af 4 safaritelte med plads til to i hver. Måltiderne forberedes over åben ild af campens dygtige kok. Der er hverken elektricitet eller mobilsignal - bare gæsterne og lyden fra den afrikanske bush.

Simbavati Trails Camp er, som navnte antyder, eksperter i bush walks. En dag på campen begynder derfor også som regel med en bush walk, der varer det meste af formiddagen. Når man er på safari til fods i stedet for i køretøj oplever man bushen på en helt anden måde. Lydene, duften, planter, dyr og fugle. Alt sammen føles som om, det kommer lidt tættere på. Efter formiddagens gåtur er der tid til afslapning, inden turen igen går ud i bushen til fods sidst på eftermiddagen. Her ender turen gerne med, at man kan nyde den fantastiske solnedgang, inden man bliver transporteret tilbage til campen.