FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

São Tomé & Príncipe , Afrika

Rejser til São Tomé og PríncipeSão Tomé og Príncipe er kendt som the Chocolate Islands, da de engang var verdens største producent af kakao.

Afrikas næstmindste land har en rig chokolade historie, som desværre så stærk nedgang tilbage i 1970erne, da landet blev uafhængigt fra Portugal. Heldigvis for alle chokoladeelskere har en sydafrikansk milliardær sørget for, at kakaoen er ved at få momentum igen.

Men øerne byder på meget mere end chokolade. Uberørt natur og øde sandstrande er kendetegnende for São Tomé & Príncipé. Disse to øer, som er Afrikas vigtigste redeplads for skildpadder, ligger på ækvator i Atlanterhavet godt 200 km fra Vestafrikas kyst. Øerne bærer tydeligt præg af den portugisiske kolonitid og gemmer på en enestående flora og fauna, der endnu er forholdsvis uudforsket. Her venter frodig oprindelig regnskov, smukke strande, barske kyststrækninger, en fantastisk flora, hvor uopdagede orkidéer stadig dukker frem, og et unikt fugleliv med over 140 registrerede arter, hvoraf 28 er endemiske.

På en rejse til São Tomé og Príncipe kan man lige så godt lære ordsproget ’Léve léve’ på forhånd. Deres slagord betyder noget i stil med at tage det roligt, og de lokale vil minde dig om det, hvis du forsøger at skynde dig.

Baía das Agulhas
Baía das Agulhas er opkaldt efter de imponerende fonolit tårnene, der stiger op fra øens skyline. Bugten er måske Príncipes største attraktion, og på en sejltur kan man opleve den mest spetakulære udsigt til nationalparkens vestlige side, som er et postkort værdigt.

Praia Banana
Praia Banana - Principes mest berømte strand – er det perfekte spot til at komme helt ned i gear og glemme alle hverdagens bekymringer. Denne hvide sandstrand er omringet af smukke palmetræer og danner den perfekte ramme for en svømmetur i det turkisblå vand.

Roça Agua Izė
Roça Agua Izė på São Tome er en af de originale kakao plantager, som i dag er omdannet til en lille landsby. De originale plantager var små byer, der bestod af både boliger, skoler, hospitaler osv. Et besøg i Roça Agua Izė giver et historisk indblik i, hvordan slaverne levede under portugisisk styre.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}