FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

São Vicente, Kap Verde

Hvor Praia og Santiago er Afrika, er Mindelo og São Vicente dens europæiske søstre. For de fleste er byen Mindelo synonym med São Vicente, og faktisk er øen uden for byen ikke meget andet end en lidt mere dramatisk udgave af Sal, med tørre landskaber, der strækker sig op mod øens højeste punkt, Monte Verde. Bjerget lever kun få dage om året op til sit navn - Det Grønne Bjerg. Her og der er der en ribeira med en grøn oase i bunden og et par storslåede strande, der dog ikke alle er lige badevenlige.

Det er værd at besøge stranden ved fiskerbyen Salamansa. Her er en flot og lidt forblæst strand med gult sand lige nedenfor byen. Stranden strækker sig til Baia dos Gatos og hele denne strækning tiltrækker skildpadder i september, der kommer for at lægge æg. Fra stranden skal man bade med forsigtighed grundet understrømmen.

Baia dos Gatos har til gengæld en lille lagune med meget lavt vand, hvor man kan bade sikkert. Desuden huser stranden en festival i august, hvor 70.000 kommer for at høre en række af øernes bedste orkestre spille.

Praktiske informationer