Loading…

Maipaima Ecolodge

Beliggende i regnskoven ved foden af Kanuku bjergene langt fra de fleste ting. Det er ikke let at komme til Maipaima, men det er en fabelagtig oplevelse, når først man er ankommet. Maipiaima er et projekt som styres af den lokale Nappi landsby. De stråtækte hytter har privat badeværelse er rustikke med fokus på de ægte jungle oplevelser. Der er elektricitet nogle timer om dagen. Hovedbygningen er også en stråtækt hytte med veranda, hvorfra man kan nyde de naturlige omgivelser.

En af hovedudflugterne er vandretur til Jordon vandfaldene. Det tager ca 5 timer i moderat tempo at gå gennem den uberørte primær regnskov inden Wamacarro floden vælter udover den stejle klippeside. For foden af vandfaldet er det muligt at tage en dukkert, slappe af i hængekøje og spise frokost. Der overnattes i hængekøje i junglen inden det næste dag går retur til lodgen.

Vil man gerne være tættere på lodgen er der udflugter med kyndige guider til de nærliggende flagermus huler, flere spændende vandrestier gennem junglen på udkig efter flora og fauna, besøge den orange klippehanes ler sted eller svømme i Maipaima floden, der løber langs lodgens grænse. De lokale landsbyboere viser gerne hvordan der formes skulpturer af balata, en gummi substans, der tappes fra skovens træer.

Adgang til lodgen foregår først fra Lethem til Nappi, hvilket tager cirka en time i jeep, derfra er der endnu en time i i jeep eller oksekærre til lodgen. Overskud fra lodgen går til udvikling af landsbyen, undervisning og bæredygtige tiltag...

Grønne tiltag
* Startet af lokale Nappi landsbysamfund
* Lodgens overskud går til landsbyen såsom udddannelse og bæredygtige tiltag
* Samarbejder med Foster Parrots om at bevare de vilde dyr, og ikke tillade fangst
* Uddannelse af lokale skoler om bæredygtigehed
* Bevare lokale skikke og traditioner
* Primært lokalt dyrket grøntsager