Loading…

Jungletur i Amazonas

Oplev den spektakulære Amazonas-region i Ecuador på denne 5 dages jungletur!
I en næsten uberørt zone i regnskoven ligger Napo Wildlife Center, som er en luksuriøs øko-lodge i den ecuadorianske del af Amazonas. Junglen er beliggende i den nordlige del af Yasuni Nationalpark og er beboet af den quichua-indianske stamme Añangu. Lodgen er desuden den eneste på hele sydbredden af Napo-floden, hvilket sikrer rolige omgivelser. Dette er medvirkende til, at ikke mindre end 568 fuglearter og 11 abearter har hjem i dette område!

Dag 1: Ankomst til lodgen
Første dag ankommer I til det, der skal være jeres hjem de næste 5 dage. I bruger dagen på at finde jer til rette og udforske jeres hyggelige lodge dybt inde i junglen.

Dag 2: Papegøjer og indianere
I tager afsted tidligt til en lervæg for papegøjer, hvor de kommer i hobevis for at få mad. Herefter vandrer I hen til et Kichwa-samfund og møder de lokale, som fortæller om deres dagligdag og nyder senere jeres frokost med dem. Sidst på dagen vandrer I gennem Terra Firme Forest til et andet sted for papegøjer og beundrer den imponerende regnskov på vejen.

Dag 3: Højt over Amazonjunglens trætoppe
I starter dagen med at nyde udsigten over regnskoven fra et 36 meter højt tårn, som er en fantastisk måde at opleve det vilde dyreliv højt oppe i trætoppene. Om eftermiddagen går I på opdagelse i regnskoven og kigger efter alle de dyr som har hjem her. I kan blandt andet se tamarinaber og farverige fugle i deres naturlige habitat. Efter vandreturen kan I udforske søen og vandløbene i en kano og sandsynligvis møde en familie af kæmpeoddere på vejen.

Dag 4: På opdagelse i junglen
I dag vandrer I langs Tiputini-stien og går på opdagelse i sumpskoven imens I leder efter mere dyreliv, såsom capuchinaber med hvide ansigter, tretåede dovendyr og andre kødædere. Derefter vender I tilbage til lodgen og slapper af, inden I om eftermiddagen padler ud i floden i kanoer for at opleve endnu mere af det helt unikke dyreliv, som omgiver jer her i regnskoven.

Dag 5: Tilbage til Coca
I dag tager I tilbage til Coca i en motoriseret kano og flyver tilbage til Quito.